Będzie miała trochę przerwy od siłowni.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Będzie miała trochę przerwy od siłowni.
Jim_Carrey napisał/a:
Glupi szlauf ha tfu
to wyciągnij go z dupy
Jak ja nie lubię takich atencyjnych kretynek. Chcesz iść na siłownię - to idź, ćwicz, rozwijaj się i baw się dobrze. Ale nie ... najwazniejsze odpalić kamerkę i nagrywać wszystko, żeby się stulejarze podniecali.
Polkos001 napisał/a:
Skoro dla Was ta slicznota jest szlaufem, to nie wiem za jakie panny Wy się łapiecie. Ja tu widzę śliczna, zmotywowana kobietę, której wydarzył się wypadek. Pedały
Aż musiałem się zalogować żeby Ci odpowiedzieć. Dup z silowni jest mnóstwo, inna sprawa, że teraz na silownie nie można pójść juz normalnie ubranym, trzeba mieć leginsy w dupie wpięte, że bardziej się nie da, stanik, bo inaczej nie jesteś pro. Poza tym wymalowana jak na komunię. Je**ny świat. Na każdym kroku zawodzi mnie po całości
gkwasniewski napisał/a:
to wyciągnij go z dupy
Ty lubisz z dupy do mordy
Polkos001 napisał/a:
Skoro dla Was ta slicznota jest szlaufem, to nie wiem za jakie panny Wy się łapiecie. Ja tu widzę śliczna, zmotywowana kobietę, której wydarzył się wypadek. Pedały
Nie wiem skąd ty durniu bierzesz definicje, ale jasno widać, że dla ciebie polska język to trudna język... STULEJA to ty, z definicji jasno wynika - stuleja, biały rycerzyk i zwykły SIMP, zaplute i zaspermione prześcieradło, za które, gdyby królewna rozkazała, robiłbyś tłuku bez kręgosłupa z wielkim uśmiechem na twarzy...
Będzie miała trochę przerwy od siłowni.przerwę to ona miała od kuchni i poszła na siłownię
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie