Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ćwicznia workiem cementu
RealG • 2014-11-26, 13:31
Witajcie Sadole

Chciałbym się z Wami podzielić filmikiem przedstawiającym przyszłego kulturystę z 25 kg cementu na głowie

Jak widać na kolegów z pracy zawsze można liczyć
Zgłoś
settogo 2014-11-27, 17:38
gnat8 napisał/a:

Kolege wyslali po wiadro perjodu do jakiegos zakladu gdzie pracowaly typiary

Przecież mówi się pirjod...

Sam miałem epizod na budowie i jest reguła. Im większy kretyn, tym więcej takich głupich żartów sobie robi. To jest żenujące, a nie fajne
Zgłoś
_Radzias 2014-11-27, 17:42
settogo napisał/a:

Przecież mówi się pirjod...

Sam miałem epizod na budowie i jest reguła. Im większy kretyn, tym więcej takich głupich żartów sobie robi. To jest żenujące, a nie fajne

Chyba zawsze udawało im się ciebie w c🤬ja zrobić

dth napisał/a:

pośmiali się? To teraz zap🤬lać do sklepu po nowy worek, żeby nie było że klient za to płaci =]

Klienta i towaru się nie oszczędza
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-27, 20:59
gołąbek napisał/a:

To zawsze się sprawdza Kiedyś przyszedł do roboty typek, typ wszędzie byłem, wszystko robiłem. Budowaliśmy koło komendy, akurat zrobiło się zwarcie i wyłączyło różnicówkę. Młody jako spec od wszystkiego stwierdził że naprawi, lecz ni c🤬ja mu się nie udało (wystarczyło odłączyć kabel kcctóry de facto sam rozj🤬). Po nie udanych próbach wysłałem go z wiadrem po fazy na komendę Śmiech było słychać przez zamknięte okna a młody po całej akcji już nie wrócił do pracy

Znasz BongMana?
Zgłoś
kaziolord 2014-11-28, 16:07 2
Mnie kiedyś wysłali po zamach do młotka
Zgłoś
marna 2014-11-29, 18:21
gremlin1982 napisał/a:

Ach te żarciki w pracy Ej młody przynieś pokrowiec na widły, albo gwintownik do styropianu hehe Przyklejenie kubka do stołu, nasmarowanie kłódki smarem i po prostu rzut szmatą w ryj BEZCENNE!

nie było Ci przykro jak Ci tak robili?

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś