Może niech lepiej stworzą kanał z niepełnosprawnymi i jak ktoś będzie chciał to będzie oglądał. Sorry zapomniałem, że nikt nie będzie oglądał dlatego gnój z mózgu na siłe chcą robić.
Pytanie do eksperta
czy to spasiony, czarny trans? Dynda tam jakiś wór między nagami, ale nie mam pewności, czy to jednak nie jest proteza. W przeciwnym wypadku byłaby to czysta esencja sp🤬olenia

W połowie pokazu miałem jakieś lagi bo mi się ta brązowa jakoś cała nie wczytała

Moim zdaniem to jakiś rasista sk🤬iel.
Wypuścił niepełnosprawną, grubą, murzynkę na tle zgrabnych, wysokich, pełnosprawnych białych kobiet.
Troll lvl expert.
Wypuścił niepełnosprawną, grubą, murzynkę na tle zgrabnych, wysokich, pełnosprawnych białych kobiet.
Troll lvl expert.
podpis użytkownika
<lol>

Praca kamerzysty
Zwróćcie uwagę na pracę kamerzysty. Jakim złaknionym zoomem przywitał trzecią modelkę

Caramon napisał/a:
Praca kamerzysty Zwróćcie uwagę na pracę kamerzysty. Jakim złaknionym zoomem przywitał trzecią modelkę
U mnie jakiś przycięty filmik, były tylko dwie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Ja jebię. Co sobie taka kulawa gorylica pomyślała jak się minęła z zajebistą blondyneczką na wybiegu.
Muczaczo11 napisał/a:
Tej czarnej wiszą jaja?
Temu czarnemu grubasowi

Poprawiłem
podpis użytkownika
Ola gringo
Ja bym się zrzygał na jej widok w pierwszym rzędzie, ciekawe co by powiedzieli?
Dominikku napisał/a:
Ja bym się zrzygał na jej widok w pierwszym rzędzie, ciekawe co by powiedzieli?
Nie wiem ale wydaje mi się że może jakieś worki na wymioty powinni ci ludzie mieć czy coś
1 ryj po tuningu
2 c🤬j wie co
3 tak jak w numerze 1 tylko dół c🤬jowszy.
2 c🤬j wie co
3 tak jak w numerze 1 tylko dół c🤬jowszy.