A co do gościa z filmu... k🤬a ja jestem tolerancyjny, ale chwalić się kalectwem????

Wiele odpowiedzi na takie i inne pytania znajdziesz w mojej książce. Od 1 września przyjmuję przedzamówienia :
Ja bym wziął kilka sztuk. Dobrze się w kominku nimi rozpala?
tyle nerwow i haja bo zobaczyli cycki grubasa haha niezle macie naj🤬e pod deklami czy to wazne czy jestes na forum 10 lat czy 10 dni ? jak jestes hejterowska p🤬da to zawsze nia bedziesz pewno was mama nie przytulala za bajtla ino kablem od zelazka przywiazywala do kaloryfera kto sie k🤬a urodzil skowronkiem nie zdechnie ! jebac hejterow
aligator dobrze prawi polać mu

podpis użytkownika
DobrzeŚpieszmy się kochać pojebów
Tak szybko odchodzą...
serio straciłeś 10 lat na taki denny portal 10 lat?jakie przykre życie życie musisz mieć.zrób se fotkę-obstawiam że jesteś bardzo gruby albo bardzo brzydki albo rudy.
podejrzewam też że jesteś gejem-i do tego ze stuleją jak czarny pan.nie potrafisz ściągnąć napleta nawet na milimetr.
bo ja podwyższam swoje ego z hala na halmana by robić z siebie wyższego ciula jestem tu deklu tak samo długo jak ty a historii mojego bana i tak byś nie zrozumiał.
.
gratuluję samozaorania się, bana to chyba faktycznie dostałeś za bycie idiotą... Życzę dalszego, nieustającego bólu dupy.
I cisza...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...PS. Kolega o link prosi do całości.
Panowie! Dajcie sobie wszyscy do buzi i w końcu nastanie pokój i spokój!
I cisza...
OK, ja też chcę do buzi!
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.