👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:04
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że cygan bo w 2:50 jeszcze próbuje towar z Ukrainy opylić! xD "Uno euro, panie i taniec dorzucę gratis!"

W okresie 1939 do 1945 też jeździli na imprezy tylko wtedy grał DJ Hans na ckam'ie

Też bym tak kasą rzucał jak bym za walizkę pieniędzy chleb kupował, przez dewaluacje...

To cygany mają drukarki? Dużo tego papieru nadrukowane (albo narysował ale wątpię, że mu się chciało)

BongMan napisał/a:
Myślę, że lepiej by zatańczył jakby mu podłączyć 220V pod jajca.
Lepiej by tańczył w wannie pełnej kwasu fluorowego.

no i teraz powinno paść pytanie... GDZIE JEST SS JAK ICH POTRZEBA?!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie