Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Cygan w saunie
Bazyliszek • 2014-03-31, 20:18
Siedzę sobie od roku na Sadistic.
Taką mam pracę non stop przy kompie, więc węszę po portalach i czytam
Poczytałem trochę na tym portalu o Cyganach, jako, że mam swoje lata, to sobie myślę, młodzi gniewni, muszą się wyszumieć, dlatego tak o nich piszą, mnie tam cygan ani ziębi ani grzeje, brałem to na mięko
Ale czytając co jakiś czas o nich i widząc różne filmiki siłą rzeczy zaczynam o nich myśleć, może faktycznie coś z nimi nie tak, bo pracy k🤬y nie mają a po zasiłek pierwsi, ale nie tylko to wiele innych rzeczy
Aż ostatnio mi znajoma opowiedziała o sytuacji z naszego miasta, była z koleżanką na basenie w saunie.
Wlazł cygan, wlazł j🤬y z maszynką jednorazową i zaczął się po gębie skrobać a maszynkę płukał w drewnianym wiaderku z wodą do polewania kamieni
Dziewczyny się bały ciawasa, to się nie odzywały a on się skrobał i płukał, co za tępy c🤬j, co za prymityw ?!
Na plus dla niego, ze chociaż wlazł do takiego przybytku jak sauna czy basen, może to było powodem, ze cyganiak młody taki wiecie młody don wasyl, wiec trochę dba, ale jaki nieokrzesaniec
Potem ktoś nie świadomy wejdzie, polewa kamienie i wdycha palącą się na kamieniach szczecinę pojeba
Macie rację, to są k🤬a podludzie, nie mogą być na poziomie ludzi normalnych.

Nie nawołuję do pogardzania czy szykanowania tej nacji, każdy ma swój rozum, każdy niech sam oceni, ale ja wiem jedno, odstają kulturowo, mentalnie, psychicznie, intelektualnie
Człowiek się uczy całe życie, mi przyszło przejrzeć na oczy w wieku lat 40-stu

.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeadong 2014-03-31, 22:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-31, 22:27
Lepiej późno niż wcale.
Zgłoś
szymonter 2014-03-31, 22:32
Każdy cygan jest Romem, ale nie każdy Rom jest cyganem
Zgłoś
!Timon 2014-03-31, 22:36 3
@tds1974

To jest ICH broszka żebyśmy zaczęli ich lepiej postrzegać. Tak samo jak NASZĄ broszką jest to jak nas np. Niemcy postrzegają.
Właściwie to się tak bardzo nie mylą bo jeszcze lata upłyną zanim o przeciętnym Polaku będzie można powiedzieć, że to kulturalny, oczytany człowiek. Pracujemy nad tym więc kiedyś tak będzie ale to wynika z NASZEJ ambicji a nie z tego, że ktoś na zachodzie nie chce źle o Polakach mówić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-31, 22:49 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-31, 23:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-31, 23:21 2
Moja historia z tym gównem. Wiec tak ide sobie z fajką przez rynek, przylatuje cygan i próbuje sprzedawać perfumiki okej myśle będe w porządku. Wącham gadam z nim pytam sie ile za ile co jak gadam mu że nie mam kasy pokazuje pusty portwel dosłownie. Chce odchodzić a tu jeb przylatuje zgraja cyganów i to jak nie kupiłeś to podziel papieroskiem i co ku**a... Dać i mieć spokój, czy dostać wpiertol za głupie 5 fajek? Odpowiedz prosta, pokazało mi to jak oni potrafią załatwiać sprawy w kilku.
No i tu kolejna rozkmina, gówno żuli fajki a na cmentarzach mają groby po 50 tyś za pomnik na 3 miejsca i z kąd to scierow na to stać?
Zgłoś
koniorulez 2014-03-31, 23:34 2
Pracuje w placówce bankowej i co miesiąc średnio mam wizytę dajpana I jak uwierzcie mi jak koleżanka nakręci akcje to w następnym miesiącu dojebie brudasowi po dupie. Oby tylko klientów nie było i za to trzymajcie kciuki.
Zgłoś
Sinecod 2014-03-31, 23:45
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-01, 0:09
Zgłoś
Bazyliszek 2014-04-01, 11:50
Zgłoś
Sinecod 2014-04-01, 13:39 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem