majeńka napisał/a:
A warto: o ile genetycznie ŚREDNI cz🤬ch ma około 15-20 IQ mniej (a IQ 80 klasyfikuje się jako osobę upośledzoną), hindus ma +5-10 wobec białego (cyganie pochodzą z Indii). Tak więc: gdyby powystrzelać dorosłych cyganów (bo ci są niereformowalni) i wychować ich dzieci na ludzi, byliby z nich porządni obywatele. A na dzisiaj stan jest jak na filmie.
(Żeby nie było: średnie IQ będące niższe/wyższe dla danej grupy nie oznacza że nie ma w niej gorszych i lepszych jednostek; rasistów zapraszam do podstaw statystyki.)
W Indiach żyją obok siebie setki jeśli nie tysiące grup etnicznych a akurat cygsów stamtąd wyrzucono ten tysiąc lat temu. Możę dlatego że zaniżali reszcie średnią?
Do gazu z tym j🤬ym cygańskim ścierwem.
ligo napisał/a:
potraktować armatką wodną k🤬y brudne
Samą wodą nie domyjesz śmierdzieli
a Polacy mówią że dobrze że tego gówna u nas murzyńskiego nie ma, a sami są bardzo krótkowzroczni skoro sobie nie mogą poradzić w Polsce z cygańskim ścierwem.
Dwóch młodych cwaniaków,. Starzy już nauczeni, że większy przypał niż pożytek z zadymiarzy i próbują gasić narwanych. Żeby to cholerstwo miało jeszcze jakieś zasady, a tam nawet wśród swoich nad sobą nie panują.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Kilka lat temu odwiedziłem Limanową i już wtedy było tego robactwa sporo na rynku, a teraz widzę, że dokarmiane parchy się rozmnożyły
Mogli cyganów polać wodą to by ochłonęli i trochę umyli.
Poznałem kiedyś, dawno, dawno temu, jednego cygana. Tzn. poznanie polegało na tym, że chciał mnie obrabować z kumplami, ale w końcu zaczęła się gadka, zapaliliśmy papierochy i rozeszło się po kościach. Od tego momentu, gdy tylko spotykał mnie na mieście, nachalnie namawiał mnie, żebym go wpuścił do hacjendy, żeby mógł się wykąpać. Nigdy nawet nie pokazałem mu, gdzie mieszkam. Ostatnim razem, gdy go widziałem, zaj🤬 mi plakat, który niosłem do domu. Na jednej stronie był Michael Jackson, co mi lata, ale za to na drugiej półnaga Wendy James z zespołu Transvision Vamp i tego cyganowi nigdy nie daruję
^ mogłeś podkablować go za złamanie kodeksu cygana (utrzymywanie kontaktów z "gadzią"), za to się ze społeczności gruzofilskiej wylatuje.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Dobrze, że im wozu bojowego nie podj🤬i bo aluminium tam sporo.