Zauważyliście że od rasistów i faszystów wyzywają tylko głupie janiny? Chciały by turbaniastego albo cygańskiego kutafona, ale jak kiedyś go dostaną, to szybko zmienią zdanie.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
hehe gość napisał Cygan , nic rasistowskiego etc . Później rzadko mądre istoty potwierdzają to że dzieciak jest Cyganem np. "I co z tego że Cygan ..."
S................i
2014-03-12, 9:49
Cebulaki.

Stwierdziłem tylko fakt. I co terasss?
Potwierdzam że cygan co teraz?
A................w
2014-03-12, 9:51
Te głupie c🤬y zwyzywały go od debili i kretynów za to że napisał "Cygan" pod zdjęciem cygana i zastanawiają się skąd w ludziach tyle jadu.
1................e
2014-03-12, 9:53
"Nigdy dwa razy nie zatańczy tak samo" czyli jednak c🤬jowo tańczy, jakieś losowe ruchy, których nie zapamięta i tak
Który to taaki ORZEŁ i wyj🤬 "SADISTIC K🤬A" ?
Swoj chlop ten od pierwszego komenta. Czuje jakiegos sadola :p piwko!
S................i
2014-03-12, 9:58
AngryCow napisał/a:
Te głupie c🤬y zwyzywały go od debili i kretynów za to że napisał "Cygan" pod zdjęciem cygana i zastanawiają się skąd w ludziach tyle jadu.
No k🤬a... Po c🤬j się z tym kryjemy? Doskonale wiemy, jaki miał zamiar autor postu "CYGAN". Jeśli macie wątpliwości, to sprawdźcie jego profil... Bardzo sugerujące zdjęcia ma tam zamieszczone...
a................q
2014-03-12, 10:00
Nie cygan, ani żaden rom, tylko gruzofag, jestem ekspertem. A tak na serio, to mierzi mnie niesamowicie, że w Polsce nie ma pracy dla Polaków, że w mediach (może i nie-polskich, ale jednak emitowanych na terenie RP), nie ma miejsca dla Polaków, za to zachwycamy się wszystkim co obce i bezkrytycznie to bierzemy, ehhhh... nasi przodkowie, którzy ginęli w wojnach i powstaniach w grobach się przewracają... Koniec mojego bólu rzyci, żegnam ozięble...
m................0
2014-03-12, 10:01
To nie cygan to k🤬a polski Latynos...
Szlachcic_Cygański napisał/a:
No k🤬a... Po c🤬j się z tym kryjemy? Doskonale wiemy, jaki miał zamiar autor postu "CYGAN". Jeśli macie wątpliwości, to sprawdźcie jego profil... Bardzo sugerujące zdjęcia ma tam zamieszczone...
No k🤬a faktycznie, kiedy ktoś napisze murzyn (słowo,które NIE jest obraźliwe, tylko za przeproszeniem j🤬e lewackie k🤬y wpoiły to ludziom) to też jest rasistą ? Jak miał go nazwać ? Ciemnoskóry przyjaciel, a może kakaowy tancerz ?
S................i
2014-03-12, 10:07
Bloodex napisał/a:
No k🤬a faktycznie, kiedy ktoś napisze murzyn (słowo,które NIE jest obraźliwe, tylko za przeproszeniem j🤬e lewackie k🤬y wpoiły to ludziom) to też jest rasistą ? Jak miał go nazwać ? Ciemnoskóry przyjaciel, a może kakaowy tancerz ?
W jakim kontekście to napisał? W żadnym k🤬a. Napisał samo "Cygan". Gdyby napisał "Cygan(...)" to nie byłoby problemu. I weź k🤬a przestań mieszać w to poprawność polityczną.. Bo akurat ta sytuacja nie ma z tym nic wspólnego. Tutaj chodzi o totalną głupotę ksenofoba.