Dobra, jestem wyrozumiały jak ktoś się jara czarnymi bo odziedziczyli po małpach zdolność do skakania i są dobrzy w koszykówka, ale no k🤬a jak trzeba być tępym c🤬jem, żeby się za cyganem wstawiać?
Poniżej piękny pokaz inteligencji widzów TVN'u. Tak mną to wzburzyło, że aż wam to musiałem pokazać... No k🤬a... Nie rozumiem tych ludzi, ale nie tylko dlatego że się za cyganem wstawiają, ale też dlatego że w sumie ten pierwszy koleś co go trafnie określił, nic ponadto nie zrobił wobec ów cygana... A w komentarzach od razu lincz. NO K🤬A!
Co z tą Polską, ja się pytam, co z tą Polską!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-12, 15:51
aż wejde tam i dam jej " lajka"
Bogatego stać. Tak samo jak Igrzyska 2022
"Kraków jest już o krok bliżej zdobycia prawa do organizacji Zimowych Igrzysk Olimpijskich w 2022 roku. Z walki właśnie wycofali się bowiem faworyci ze Sztokholmu. Tamtejszy komitet organizacyjny uznał, że dla jednej z najbogatszych stolic Europy organizacja igrzysk byłaby jednak zbyt dużym wydatkiem."
Bo to Polska !
konto usunięte
2014-03-12, 15:59
widać wielu handluje z nimi gruzem i muszą dobry PR robić
konto usunięte
2014-03-12, 16:01
konto usunięte
2014-03-12, 16:22
konto usunięte
2014-03-12, 16:22
Zalewają nasz kochany kraj:( tu nasz premier za 20 lat...
konto usunięte
2014-03-12, 16:28
"Dzieciaką" jebłem.
Kolejny analfabeta 12-letni pisze wywody na fb.
głównie płeć żeńska tam broni cygana, bo jak wiemy one lubią rozkladac nogi cyganom, bambusom i innym brudasom..
odruchowo złapałem się za portfel...
Cytat:
Judasz Iskariota Nie dziwne, że 90% obrońców naszego kakaowego złodziejaszka to kobiety. Jedyne co im w zdzirowatych półkulach spaczonego egzotyką świata mózgowia chodzi to kakowy face i jego dzida - ot cała prawda. Młody, nie młody - dorośnie. Wszystkie kochają kakaowe brudne dzidy z Bliskiego Wschodu, cyganerri czy też mojego ulubionego zoo zwanego Afryką. Odpierając przyszłe ataki... skoro nie to dlaczego tak mało zakochanych i zamężnych kobiet z orientalnymi przyjaciółmi z Japonii, Korei? bo mają małe żółte ptaki a tu chodzi tylko o czarne jadowite kabanosy.
najlepszy komentarz chyba
konto usunięte
2014-03-12, 17:52
Przecie cygany same mówią o sobie "cygany" więc nie wiem o co ten cały harem-mider.
konto usunięte
2014-03-12, 19:07