joystik1337 napisał/a:
Cygański portal...
teleportują się na ziemię z planety Lumpix-14
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?Ja: Bo to poj🤬e...

piter71 napisał/a:
nigdy nie sądziłem, że bloki na których się wychowałem bedą na sadistic.pl. sentyment.
Wrocław, Obornicka?
Sk🤬ysyny bez wstydu...
podpis użytkownika
Lepiej umrzeć na stojąco, niż żyć na kolanach
ja p🤬le zielone bloki
dobrze że nie różaniec
na białych było by krótko

Ta musi być jakiś portal.Widzę bowiem wyraźne zakrzywienia czasoprzestrzeni.

tak, Wrocław ul. Obornicka
maps.google.no/maps?q=W%C5%82adys%C5%82awa+Broniewskiego,+Wroc%C5%82aw...
maps.google.no/maps?q=W%C5%82adys%C5%82awa+Broniewskiego,+Wroc%C5%82aw...
c🤬j mnie obchodzi, że szczeniak i kobieta - jednemu i drugiemu zaj🤬bym za takie świństwo.
do gazu, do odstrzału, wyp🤬olić to gówno z kraju!
żeby było jasne - znam cywilizowanych cyganów i do nich nic nie mam... nawet nie mam oporów, żeby rękę podać przy powitaniu. a do pozostałych mam o tyle więcej "ale", że tych owych cywilizowanych wręcz tępią i wyrzucają ze swoich społeczności, tylko i wyłącznie za to, że postanowili żyć uczciwiej i na poziomie kultury i higieny jakiej oczekuje się od normalnych ludzi w XXI wieku.
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
do gazu, do odstrzału, wyp🤬olić to gówno z kraju!
żeby było jasne - znam cywilizowanych cyganów i do nich nic nie mam... nawet nie mam oporów, żeby rękę podać przy powitaniu. a do pozostałych mam o tyle więcej "ale", że tych owych cywilizowanych wręcz tępią i wyrzucają ze swoich społeczności, tylko i wyłącznie za to, że postanowili żyć uczciwiej i na poziomie kultury i higieny jakiej oczekuje się od normalnych ludzi w XXI wieku.
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotInnych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"