Jest fajna cicha wysepka, akurat dla nich
pl.wikipedia.org/wiki/Wyspa_Odrodzenia
Konto usunięte
2011-11-19, 17:35
@wnv No, a w zamian ściągnął sobie drugie tyle arabusów i cz🤬chów.
Wczoraj w TV zobaczyłem informację:
wrocławska policja poszukuje mordercy Rumunów.
Wysłałem im CV i list motywacyjny.
Konto usunięte
2011-11-19, 18:55
wubepe napisał/a:
i jak nie nienawidzić tych ludzi. Żyją w syfie i takim samym syfem są.
"Ludzi" - Aleś doj🤬...
Konto usunięte
2011-11-19, 21:54
Ja bym ich wszystkich wysłał na jakąś czystą niezamieszkałą wyspę. Żeby się k🤬a świeżym powietrzem podusili.
Konto usunięte
2011-11-20, 0:05
na tym filmiku widać, że ci cyganie dość często srają. skoro srają, to i pewnie z głodu nie umierają i coś tam jedzą. a jak to mówią - jesteś tym co jesz
Cygańskie ścierwa... Najbardziej wk🤬iające jest to,że gnoje mają w uj kasy a państwo jeszcze doją jak mogą... Powinni to pozamykać w jakichś gettach i podpalić!
Podobnie , może mniej hard jest w Warszawie na Zaciszu. Wpierd*laja sie do salonu fryzjerskiego w którym pracuję , narobią hałasu, porozpieprzają wszystko dookoła , litrami leją wodę , komentują po swojemu no i śmierdzą. Jak dla mnie ... Katastrofa.
Kolejnym miejscem jest Huta w Warszawie. Oblegają jakiś budynek podobny do starego szpitala , jakby się wpadało do innej czasoprzestrzeni .
pełna kulturka
co wy do nich macie ten co srał jak skończył buty nawet wytarł w 1 min 58 sek
to jest przerażające. i normalni ludzie i ich dzieci muszą się na taką patologię patrzeć. ponoć nie należy uogólniać, ale znam tylko jednego cygana, który chciał skończyć z byciem kojarzony z tą resztą. uciekł z domu, teraz pracuje w warsztacie samochodowym.
a tą całą resztę do gazu, ale przedtem niech po sobie posprzątają.
Z tym ścierwem jest tak. Żyją od małego w syfie, srają pod siebie, żrą śmieci i nic dziwnego, że takiego ciemnego karalucha nic nie zabije. Szczur tego gówna j🤬ego się brzydzi. Są dużo czystsze.. W takim przypadku jedno rozwiązanie się sprawdzi. Wyplenić to jakąś masową trucizną, albo sterylizować te ciemne k🤬y. Jak do innych kultur nic nie mam, tak tego kurestwa nienawidzę.
Nienawidzę Hitlera jak psa, ale jednak rację co do cyganów (i innych judowych przyciUł) miał.
Tekst nie ma na celu obrażenia kogo, czegokolwiek.
Aż poczułem ten cygański smród oglądając ten filmik....
Tak żyją te brudasy, aż na rzyganie ciągnie.
Jak za mocne to na harda wrzućcie
Obok usług dezynfekcji i deratyzacji, powinna być jeszcze decyganizacja.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih