👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idiokracja udaje się tylko wtedy, jak większość ludzi jest idiotami.
ruddie napisał/a:
Idiokracja udaje się tylko wtedy, jak większość ludzi jest idiotami.
spójrz na komentarze powyżej
No no, widzę, żę nawet na Sadolu ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i pojęli jaki to jest przekręt z tą całą epidemią. Jeszcze rok temu, gdy ktoś pisał, że coś tu nie gra, to często był atakowany i wyśmiewany. Lepiej późno niż wcale, dobrze wiedzieć, że coraz więcej ludzi budzi się ze snu. A co do samego covida, pamiętam jak jeden z rządowych "ekspertów" na samym początku tego cyrku zapytany, czym różni się covid od grypy, odpowiedział krótko - nazwą.
Nemrod90 napisał/a:
No no, widzę, żę nawet na Sadolu ludzie wreszcie przejrzeli na oczy i pojęli jaki to jest przekręt z tą całą epidemią. Jeszcze rok temu, gdy ktoś pisał, że coś tu nie gra, to często był atakowany i wyśmiewany. Lepiej późno niż wcale, dobrze wiedzieć, że coraz więcej ludzi budzi się ze snu. A co do samego covida, pamiętam jak jeden z rządowych "ekspertów" na samym początku tego cyrku zapytany, czym różni się covid od grypy, odpowiedział krótko - nazwą.
Bo sadol odkąd przejął go ten nieszczęsny kwejk stał się celem różnej maści napływek urodzonych po 2000 roku. I dlatego poziom tak drastycznie poszybował w dół. O tym, że to co dzisiaj est na hardzie 10lat temu było na głównej, co też działało jako filtr już nie wspomnę. Dzisiaj co bardziej hardkorowe filmy są kasowane, co kiedyś było nie do pomyślenia. Niestety, ale dzisiejszy sadol to nie sadol.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie