📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

połowa moich znajomych po studiach, nie mówi po angielsku tak jak oni.
cieszcie sie ze urodziliście się w Polsce i wiecie co to prysznic i prąd bo jakbyście się urodzili tam gdzie oni to byście tak samo się dziwili, z jednej strony żal mi że są tak zacofani a z drugiej im zazdroszcze że mają normalne żarcie na codzień

też usłyszeliście na początku jak mówi "going to the RYBA" xD

pytanie za 100 punktów: "co ma wspólnego św. Mikołaj z narodzinami Jezusa?"

@up
[tak, wiem że to pytanie retoryczne]
Kultura masowa - jeden i drugi to efekt i fikcyjny produkt, wyrafinowanej (i chyba w wypadku Coca-Coli, przypadkowo tak gigantycznie rozległej) kampanii reklamowej - tyle że tam gdzie św. Mikołaj oferuje namacalne dobra za dobra ekonomiczne, Jezus jedynie obiecuje - oferuje, za całe Twoje życie - coś.. opisanego w literaturze fantastycznej Pisma Świętego, jako życie wieczne - niebo
Poza tym, murzyn dobrze kombinuje - każde święto - same bullshit, different disguise.
Miło byłoby się odciąć od całej tej szopki i pożyć chociaż chwile jak oni - niewiedza (nie widzę w tym zacofania) to kurewskie zbawienie.
[tak, wiem że to pytanie retoryczne]
Kultura masowa - jeden i drugi to efekt i fikcyjny produkt, wyrafinowanej (i chyba w wypadku Coca-Coli, przypadkowo tak gigantycznie rozległej) kampanii reklamowej - tyle że tam gdzie św. Mikołaj oferuje namacalne dobra za dobra ekonomiczne, Jezus jedynie obiecuje - oferuje, za całe Twoje życie - coś.. opisanego w literaturze fantastycznej Pisma Świętego, jako życie wieczne - niebo

Poza tym, murzyn dobrze kombinuje - każde święto - same bullshit, different disguise.
Miło byłoby się odciąć od całej tej szopki i pożyć chociaż chwile jak oni - niewiedza (nie widzę w tym zacofania) to kurewskie zbawienie.

Bardzo szanuje tych murzynów że kochają swoja Afrykę i tam zostają.

Kiedyś jak łaziłem po ulicach Dublina też mi szczena opadała jak za każdym razem rozkładając mapę nie mogłem się opędzić od miejscowych chcących spontanicznie pomóc.
Swoją drogą nie jestem pewien czy biały turist z Ameryka błąkając się po ulicach Sudanu nie dostałby po prostu w łeb a jego biąła żona ekspresowy gangbang.
Swoją drogą nie jestem pewien czy biały turist z Ameryka błąkając się po ulicach Sudanu nie dostałby po prostu w łeb a jego biąła żona ekspresowy gangbang.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie