📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Domyślam się, że to było w UK, gdzie już pod groźbą odsiadki nie można już mówić prawdy, a obcokrajowcy z bliskiego wschodu i afryki są wyższą kastą niż rodowici mieszkańcy czy imigranci z europy wschodniej np. z Polski.
Zastanawiam się jakby podobna sytuacja wyglądała w stanach, myślę z dindu nufin długo by nie pociągnął po takiej akcji.
Zastanawiam się jakby podobna sytuacja wyglądała w stanach, myślę z dindu nufin długo by nie pociągnął po takiej akcji.
Zacząc do nich strzelać. Zrobić im tosamo co Adi zrobił judkom w latach 30stych ubiegłego wieku.

A najlepsze jest to, że większość brytyjskich policjantów jest nieuzbrojona. Są też "specjalnie przeszkoleni" ale w dużym uproszczeniu, są wzywani gdy "sytuacja tego wymaga".
Do czarnego powinno się strzelać prewencyjnie, tak na wszelki wypadek.

TTC-33 napisał/a:
A najlepsze jest to, że większość brytyjskich policjantów jest nieuzbrojona.
Są uzbrojeni w skuteczne pałki, które pomogą im w razie, gdyby doszło do konfliktu z uzbrojonym w broń palną, przestępcą

W takiej sytuacjii policjant powinien wyciagnac bron i go rozstrzelać
Mysle ze policjant bedzie mial nagane ze nie przeprosil co rasizmem juz zalatuje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie