Tak wiem, Sadole nie lubią dubstepów i Skrillexa. Może film mało sadystyczny, ale gitara powinna być jednym z Waszych ulubionych instrumentów, a to co na niej zagrane przyjemne dla ucha.
Jak się nie spodoba, no to niestety, będę musiał jakoś z tym żyć.
nie Sadole tylko brudasy z woodstocku którzy są ograniczeni tylko do jednego rodzaju muzyki, a reszta ich wk🤬ia dlatego hejtują
Dobrze że ty przed chwilą nie wykazałeś byciem 'ograniczonym'
Jak już niektórzy wspomnieli, gdyby odjąć podkład to do c🤬ja to podobne tak na prawdę. A tutaj gościu, który również sobie gra, wprawdzie coś innego, ale jednak bez jakiegokolwiek podkładu i brzmi prawie jak oryginał.
podpis użytkownika
Nie ma i nie będzie.
d................i
2013-02-19, 17:08
i tyle w temacie, dziękuję do widzenia.
marilyn manson red carpet grave
Co to k🤬a jest? Sąsiad remontujący mieszkanie kompletnie zagłusza gitarę

Szkoda bo może koleś ma niezły skill a sąsiad wszystko spieprzył...
j................1
2013-02-19, 17:18
nic fajnego nie pokazał :C
tutaj jest ciekawe wykonanie:
b................s
2013-02-19, 17:26
sadole nie lubią czarnych gitar, nie ubierają się na czarno... sadole mają wstręt do czarnych
x................t
2013-02-19, 17:32
Infit napisał/a:
nie Sadole tylko brudasy z woodstocku którzy są ograniczeni tylko do jednego rodzaju muzyki, a reszta ich wk🤬ia dlatego hejtują
W zeszłym roku na woodstocku leciał dubstep i jakoś nie widziałem hejtu brudasów więc
Jak można zagrać takie gówno na gitarze? Powinni mu ją zabrać za coś takiego -.-
g................3
2013-02-19, 17:38
Nikt nie powiedział, że sadole hejtują dubstep. Sadole hejtują popularny "dubstep" i p🤬lca ssijlexa, który jest najbardziej rozpoznawalnym przedstawicielem tego gówna.
K................n
2013-02-19, 17:41
skillz0rd
c🤬jowy to Ty jestes. Sam coś stwórz a nie jak p🤬da przed kompem siedzisz
C🤬jowe to jest, ale mam taką gitarę (tylko, że białą), więc piwo dam.
piwo za rodzime wiosło ! Sam jestem dumnym posiadaczem Flame'a ...
Skrillex to nie dubstep...
Na antyradiu czasem puszczają dubstep. Co dla mnie jest szokiem bo styl muzyczny ni w ch*j nie pasuje do tego radia. Już predzej na planete albo eske