Nie wiem, jak skomentować taki stek bzdur
Edit: Uwaga! Podaję uniwersalną właściwość białej kultury w trzech słowach:
Ojciec utrzymujący rodzinę
Szach-mat, czarna krowo bezkropkowa.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
K🤬a, jaki wkład w dorobek Świata i kulturę - warkoczyki na łbie. No k🤬a, szacun.
A tę białą p🤬dę jak spotkam gdzieś, to jej takiego kopa w piździsko zasadzę. ,żeby się nie mogło już rozmnożyć.
A teraz info dla czarnych szmat - na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Albo ciężką pracą, albo osiągnięciami, albo talentem. Czarne smoliste gówno nie ma u mnie żadnego szacunku, bo nawet nie zachowują się jak ludzie. To zwierzęta, szczególnie w grupie,
Konto usunięte
2022-08-29, 23:52
żmij napisał/a:
Myślisz, że sami wpadliby na pomysł, że można kamieniem o kamień nap🤬lać?
Tak, osiołku, narzędzia kamienne ludzie wytwarzali na długo przed tym, zanim ludzkość wyszła z Afryki.
Ukończ jakąś szkołę, albo może, bo ja wiem, chociaż ze cztery klasy, zanim zaczniesz p🤬lić na forum
Czasami fajnie zobaczyć dno ludzkiej myśli. Tak z ciekawości.
Można gdzieś zobaczyć więcej tego zoo?
Słychać, że czarnula już sporo białych kiełbas oj🤬a w swoim życiu. Jakby odezwała się do mnie takim glosem, to zabił bym ją śmiechem
Dwie p🤬lniete k🤬y... czyli moja kobieta ma pachnąca cipeczkę to jest rasistką bo takiej czarnej śmierdzi z p🤬dy i jej też powinno j🤬 filetem dobrze rozumie?
A połowa czarnych bab nosi peruki z gładkimi włosami i co nikt nie płacze, że zawłaszczenie z rasy białej. Jap🤬le, hatfu co za gówno.
Ma ktoś link do oryginału, żeby tam małpie napisać jak bardzo nie myśli od pokoleń?
Ale ta czerwona liże czarnej dupe... Aż się rzygać chce od tego lizusostwa..
Dzięki takim materiałom można dojść do wniosku:
Czarni stworzyli kulturę,
Biali jedyne co temu światu przynieśli to kolonializm i rasizm.
Te dwie idiotki zgw🤬ciły właśnie historię, socjologię i logikę. Ogólnie rzecz biorąc zgw🤬ciły wiedzę i to w rasistowski sposób, bo poniżając białych.
W pracy mam podobne idiotki, więc nie myślcie, że można je do czegokolwiek przekonać argumentami. Dla nich logika jest tym czym dla orangutana fizyka kwantowa.
Całe to ich niedoj🤬e zoo w pigułce -jedna powie: "biali mężczyźni przynieśli zło światu" - druga odpowie "wow, ale ty mądrze gadasz. Jaka ty jesteś otwarta na świat".
Nie wiem która z nich głupsza.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
J-23
2022-08-30, 3:10
mwaski napisał/a:
Tak, osiołku, narzędzia kamienne ludzie wytwarzali na długo przed tym, zanim ludzkość wyszła z Afryki.
Ukończ jakąś szkołę, albo może, bo ja wiem, chociaż ze cztery klasy, zanim zaczniesz p🤬lić na forum
A co tam dalej po tych kamieniach hahaha
Ty to mógłbyś usiąść z nimi jako trzeci i wziąć udział w tej "pouczającej dyskusji' hahaha
BigLebovsky napisał/a:
Nie wiem która z nich głupsza.
Ta z różem na łbie. Ta druga to przebiegła i cwana.
Co tam knujecie sm🤬chy?
Nie mogę słuchać tego p🤬lenia.
Jakieś napisy do tego gówna? Bo ni c🤬ja nic nie rozumiem. Chociaż i nie wiem czy chcę.
Różowe k🤬isko reprezentuje lewactwo w całej okazałości. Niedoj🤬e umysłowo stworzenia. K🤬a jak można być tak zj🤬ym i jeszcze być z tego dumnym?
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Wyłączyłem po sekundzie tą sepleniącą sp🤬olinę tego świata. Jest jednak jedne plus, ta 1 sekunda nadal utrwala mnie w przekonaniu żebym nadal ich ignorował i nie szanował.