O! widzę że komuś internet podłączyli.
Tak - tobie, zjebie genetyczny!
W taki sposób można zmanipulować WSZYSTKO - nie mówię, że w świeci kleryków jest OK - ale jak na razie media ogólne nie opublikowały tego i nie ma oficjalnego dochodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Niby coś się dzieje (a przynajmniej działo). Jeden z pierwszych-lepszych artykułów - google.com/amp/s/www.se.pl/opole/moj-szatan-czaja-skandal-w-diecezji-o...
Jeden z pierwszych-lepszych artykułów -
K🤬a... Super Expres wiarygodnym źródłem informacji...

fejk jakiś
Czyta prawda. Tak działa kościół Rzymskopedofilski.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"fejk jakiś
Wy fejkowcy już mnie wk🤬iacie. Nie można wpisać w google "ksiądz Wojciech Lippa" i zobaczyć czy coś takiego było a dopiero pisać fejk.
Wy fejkowcy już mnie wk🤬iacie. Nie można wpisać w google "ksiądz Wojciech Lippa" i zobaczyć czy coś takiego było a dopiero pisać fejk.
Dokładnie, ziom. Tym popierdułkom trudno c🤬ja podnieść, a co dopiero wyszukać czegoś w necie. Przed chwilą zostałem zj🤬y, że dałem link do SupExpr.... A te wasze prawicowe media coś o tym mówią? Oglądajcie dalej TVp🤬da, to może będzie lepiej... Ja p🤬lę
Tak tak parafianie!.. W niedzielę do kościoła zap🤬lać, rzucać na tace hajs, bo was k🤬a mityczny staruszek siedzący w chmurach do kotła wrzuci.. Ha, tfuu.. Ścierwa.
Cikaw jestem co robiłeś w święta wielkanocne i boze narodzenie, bo każdy taki k🤬a cfaniak a potem zap🤬la uboczami z koszyczkiem aby jajeczka poświęcić albo siedzi na pasterce

ksiądz Wojciech Lippa
Paru ostatnio przestało się tu udzielać.
K🤬a... Super Expres wiarygodnym źródłem informacji...
Weź p🤬lnij się w ten twój pusty łeb, debilu! Wiesz co to znaczy "pierwszy-lepszy"? Masz tu k🤬a ode mnie w gratisie skrócony kurs wyszukiwania w tak skomplikowanej wyszukiwarce, jaką jest GOOGLE: wbij na google. pl, wpisz słowo-klucz (wiesz co to znaczy, czy zrobić dla ciebie, kretynie, osobny instruktaż?) np. "Wojciech Lippa" i kliknij SZUKAJ. Wyskoczy ci kilkaset lub kilka tysięcy wyników i możesz sobie wybrać który tylko chcesz. Ja p🤬lę... Takich jak ty powinni w zoo zamiast zwierząt pokazywać...
Cikaw jestem co robiłeś w święta wielkanocne i boze narodzenie, bo każdy taki k🤬a cfaniak a potem zap🤬la uboczami z koszyczkiem aby jajeczka poświęcić albo siedzi na pasterce
Siedziałem sobie w domu i w dupie wszystko miałem a do kościoła chodzę co najwyżej na pogrzeb lub ślub z szacunku do danej osoby baranku boży.