👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ten kto to wrzucił nie zna angielskiego, gość wyraźnie mówi że dzieci z Kongo pierwszy raz widzą tak owłosioną łape
i ktoś mi powie, że oni nie są cywilizacyjnie, mentalnie, społecznie etc. 1000 lat za nami? Nawet wg oficjalnych badań, rasa czarna ma najniższe IQ (żeby nie było, najwyższe ma żółta, nie biała i to jest zrozumiałe, jeśli się rozejrzymy)
też kiedyś miałem owłosioną rękę... a po powrocie z afryki ani włosów ani ręki

gdzie te głodne, umierające dzieci murzyńskie, z wwydętymi brzuchami?
Nie lubię dzieci, ale to jest urocze. Te gówniarze przynajmniej potrafią cieszyć się z czegoś takiego jak dotknięcie białego, a weź i zadowól bachora z europejskiego podwórka.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie