👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kamil10923 napisał/a:
@up no zgadza się, dzisiaj był film jak krowa pilnuje swojego potomstwa na tym przykładzie widać jak bardzo krowa różni się od murzyna
Pozwolę sobie nawet stwierdzić, że ma tylko jedną wspólną rzecz - czasem walnie placka na środku [dowolne miejsce w którym przebywa].

Obrońcy rodziny by powiedzieli
"Jak można odbierać matce dzieci! Przecież to uraz na całe życie! Dajcie jej lepiej 2x500 zł to kupi dzieciom nowe piżamki i wyśle na lekcje angielskiego i śpiewu do szkółki parafialnej. Lepsza rodzina i rodzona matka niż dom dziecka lub gejowska rodzina zastępcza."
"Jak można odbierać matce dzieci! Przecież to uraz na całe życie! Dajcie jej lepiej 2x500 zł to kupi dzieciom nowe piżamki i wyśle na lekcje angielskiego i śpiewu do szkółki parafialnej. Lepsza rodzina i rodzona matka niż dom dziecka lub gejowska rodzina zastępcza."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie