👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
gdyby się to działo w Rosji i Rosjanie by to kamerowali.. cholera ich tam wie^^ i tak poświęcają mnóstwo czasu by pokazać światu na ile mogą sobie pozwolić
gdyby się to działo w Rosji i Rosjanie by to kamerowali.. cholera ich tam wie^^ i tak poświęcają mnóstwo czasu by pokazać światu na ile mogą sobie pozwolić
@up "kamerowali"...... ręce opadają, ten zwrot to już chyba wizytówka debilizmu....

@up kamera -> kamerowali, zwyczajny czasownik utworzony od rzeczownika, cóż w tym debilnego? W oficjalnym piśmie owszem - niedopuszczalne, ale w mowie potocznej czemu nie?

Bronisław_Komorowski napisał/a:
Zasadnicze pytanie to USA czy rosja? Bo jak USA to rzeczywiście przedstawia swoich
Z tyłu widać flagi USA
PS. a z przodu Rosji, ślepy jestem. Pewno USA - wyraźnie ich przedstawia.
A teraz pomyślcie sobie jak zwykły gif jest w stanie was przekonać że nikt nie chce się z nim przywitać ,a co dopiero telewizja jest wstanie zrobić. On ich tylko przedstawiał a nie się witał.
On przedstawia swoich ziomków a nie wita się z nimi ;p
Widzicie jak łatwo ulec złudzeniu?
zlote drzwi ,carskie mundury to jest sam kreml a oni go zelwaja...
Widzicie jak łatwo ulec złudzeniu?
zlote drzwi ,carskie mundury to jest sam kreml a oni go zelwaja...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie