na blogu jeszcze niema niestety pan Andrzej dał chwilowo tylko 6 ale widok piękny (wycieczka z października)
jak by coś jeszcze doszło dodam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-19, 1:00
Nie wiem czy komuś potrzebna ta informacja ale urodziłam się w dniu wybuchu stąd temat ten zawsze mi bliski

.
Ciche spokojne miejsce, w sam raz na ryby xD
Radioaktywne piwko dla Pana Andrzeja!
PIWKO!
kilkanaście lat bez ludzi i zarówno fauna, jak i flora w rozkwicie, nawet w sąsiedztwie Czarnobyla.
konto usunięte
2013-11-19, 2:54
skoro to sa swieze fotki to co robi komin ktory zostal rozebrany jakis miesiac temu
~DMT
2013-11-19, 8:59
anger napisał/a:
Ciche spokojne miejsce, w sam raz na ryby xD
Z takimi by powalczył
konto usunięte
2013-11-19, 10:44
Czarnobyl to zajebiste miejsce. Powoli przymierzam się do odłożenia trochę gotówki, żeby pojechać i odwiedzić to miejsce zanim skończą budowę i montaż sarkofagu.

Browar leci
Byłam tam pod koniec września. Prypeć jest zajebista i każdemu polecam odwiedzenie tego miejsca.
Dzięki za foty

Już jadę do Zony zbierać artefakty!
Andrzej na sadolu ? ciekawy pomysł. nie dość,że fotki świetne to i człowiek zajebisty. znam go prywatnie i zawsze chętnie opowiada o swoich wycieczkach. może by tak zagrać z nim kilka filmików.