👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

havoganorath napisał/a:
To jest Kai Greene i nie zdajecie sobie sprawy na ile go stać.
Peace!
masz tak wyk🤬iste autorytety jak prezydent żonę.

Diesel napisz coś wreszcie sensownego
Chyba masz jakieś problemy w życiu, że tylko o tym nawijasz, czyżby przeszłość Ci dokuczała czy teraźniejszość?
Bo na tą chwilę
.
Tauron - autorytet, czy nie, szanować człowieka trzeba, ale jak ma to zrozumieć typek co wpier**** codziennie frytki i pije 2L coli i nie wie jak podnieść hantla czy sztangę to wiadomo, że tego nie doceni tylko się pośmieje
Pisz co chcesz, lubię polemizować.
rafwlkp - na mr. o będzie jeszcze bardziej docięty
ale Cutler będzie pewnie lepiej docięty i definicje ma lepszą.
p.s
ten filmik nakręcony nie został wczoraj, więc troche dawno to było
POZDRAWIAM!!!

Bo na tą chwilę

Tauron - autorytet, czy nie, szanować człowieka trzeba, ale jak ma to zrozumieć typek co wpier**** codziennie frytki i pije 2L coli i nie wie jak podnieść hantla czy sztangę to wiadomo, że tego nie doceni tylko się pośmieje

rafwlkp - na mr. o będzie jeszcze bardziej docięty

p.s
ten filmik nakręcony nie został wczoraj, więc troche dawno to było

POZDRAWIAM!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie