głupia matka

podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...

Nie chce mi się sprawdzać wieku użytkowników, którzy piszą "przecież to normalne zdjęcie". Mniemam jednak, że nie macie jeszcze koleżanek, sióstr, kuzynek, które mają dzieci. Mnie też wk🤬ia coś takiego. Widzę zaproszenie od koleżanki z podstawówki i myślę sobie "o, k🤬a! Ciekawe jak teraz wygląda?", itp. Wchodzę na profil a tam 100 zdjęć niemowlaka z każdego możliwego kąta, plus niemowlak śmiejący się, płaczący, jedzący, uj🤬y, czysty, myjący się, srający itp... do porzygu :/

po c🤬ju fest śmieszne. Takie zajebistie tak jak i ci j🤬i hipsterzy z fejsbukiem .

Chyba nie wiecie, ale to dziecko bylo molestowane/gwalcone przez 7 dni, bylo mowione niejednokrotnie w TVEN. poza tym, trza sie chewalic czym sie da, zdjeciem zdrowego dziecka bez raka twarzy, ladna dziewczyna, niezlym domkiem, psem i sraka. a ludziom ktorzy widza w tym problem radze skasowac nk,f i sie powiesic.a nie p🤬lic. pozdrawiam prababcie

Cytat:
Yyy..co jest nie tak z tym zdjęciem? Dziecko nie jest nagie, ma wszystkie członki na swoim miejscy, żadnych ran i siniaków na ciele...
chodzi o to, że leży na śliskim kocyku.
twojamatkajestgruba napisał/a:
Yyy..co jest nie tak z tym zdjęciem? Dziecko nie jest nagie, ma wszystkie członki na swoim miejscy, żadnych ran i siniaków na ciele...

twojamatkajestgruba napisał/a:
Się nie rusza?
Się nie rusza?

HERALDYCZNY OLIGARCHA napisał/a:
kocham Cie Mirando
Jakie słodkie

Ale ja ciebie nie. Przykro mi.

kobieta zamieszczając zdjęcie swojego potomstwa oczekuje najczęsciej wyłącznie słitaśnych, bezkrytycznych komentarzy typu: słodziak (szczególnie z umazaną gębą), piekniusi (piękno jest pojęciem subiektywnym), ma oczy po mamusi (a po kim ma k🤬a mieć po ciotce??!!) gdzie w 50% przypadków niemowlak jest brzydki bo jest jeszcze małym, pomarszczonym, człekokształtnym, nieukształtowanym stworkiem.. a tak naprawdę kogo obchodzi gdzie i jak zasypia jej dziecko?

Miranda napisał/a:
Jakie słodkie![]()
Ale ja ciebie nie. Przykro mi.
dobra dobra, i tak wiem że pociekło