Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czarny Humor
elkelk • 2013-03-15, 8:44
Zamieszczam poniżej rysunki mojego autorstwa, pomysły moje, temat mój a co...

Może ktoś się uśmiechnie...

podpis użytkownika

Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2013-03-16, 15:09
haha zajebiście oglądałem twoje rysunki i wiedziałem że je znam z angory!
Zgłoś
jedrzej152 2013-03-16, 19:50
Hym, kurde tylko pytanie kto faktycznie ma wpisany rzeczywisty wiek w profilu? Mało kto, bo albo ktoś jest z kompletnej gimbazy, i chce wejść na harda, albo ktoś jest starszy i przy rejestracji nicku jebnął pierwszą lepszą datę urodzenia...

podpis użytkownika

Sialallalala
Zgłoś
elkelk 2013-03-18, 9:26 8
Macary napisał/a:

Wszystko ładnie, pięknie, tylko czego nagle wszyscy na "pan", bo się "pan" ujawnił, bo "pan" fajnie rysuje.
Rysunki może i spoko koleś, ale z Lepperem chyba razem pod tą samą lampą w solarium leżeliście.
Od tak, żeby przypomnieć, że to sadistic, a nie dupolizistic.

No właśnie ale Lepper nie wytrzymał takiej dawki ultrafioletu jak ja i się powiesił...

awatarjaremy napisał/a:

chciałem napisać że fajne rysunki, ale skoro już jesteś znany i publikowany, to pewnie już to wiesz

Wiem wiem ale łasy na pochlebstwa jestem ...

Massivee napisał/a:

Ujdzie, ale bardziej się uśmiałem z komentarzy, jaka to większość sadoli się nagle poprawna politycznie zrobiła bo po 2 stronie siedzi 60 letni pryk z kredkami który czepie na tym spore pieniądze bo taki ma zawód. By był rysownik 20-latkiem szło by grubo.

Kredkami w życiu jeszcze bym sobie krzywdę zrobił, ostre są a w moim wieku ręce się trzęsą (są z tego plusy ) i na hardzie bym wylądował. Tylko pędzelki a kredki to tylko świecowe... A tak na poważnie to kokosów z tego nie ma, zakupy robię w biedronce...

jedrzej152 napisał/a:

Hym, kurde tylko pytanie kto faktycznie ma wpisany rzeczywisty wiek w profilu? Mało kto, bo albo ktoś jest z kompletnej gimbazy, i chce wejść na harda, albo ktoś jest starszy i przy rejestracji nicku jebnął pierwszą lepszą datę urodzenia...

Konto na tym portalu należy do mojego syna, wpadł do mnie na małe piwko i tak wymyśliliśmy co by tu parę rysunków wstawić... Nie spodziewałem się takie odzewu. Cytuję "Jak dostanę 500 Piw to stawiam ci flaszkę"...

podpis użytkownika

Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...
Zgłoś
T0B1 2013-06-01, 14:56
A już myślałem, że na tej stronie wszystko widziałem, a tu taka historia

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Z................N 2013-06-01, 18:00 1
To jeszcze napisz ile botoksu masz w gębie, bo coś dziwnie gładka i bez zmarszczek.

Co do rysunków to ujdą, ale dupy nie urywają.
Zgłoś
A................L 2013-06-02, 9:22
A ja potrafię tylko jakieś nieco bardziej realistyczne bazgroły narysować...
Zawsze chciałam coś takiego!
Zgłoś