Aż duma bierze i łezka się w oku kręci jak to pięknie śpiewają. Ahh duma narodu Afropolskiego.
Daje im k🤬a po kiści bananów, bo zasłużyły! Ahh piękne to jest, to wykonanie.
Daje im k🤬a po kiści bananów, bo zasłużyły! Ahh piękne to jest, to wykonanie.

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
Jest potencjał, widzę przyszłych członków platformy , a może nawet premiera, czy prezydenta RP
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Polska misja kolonialna na pełnej k🤬ie
podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
lepsza znajomość hymnu niż banda nazioli biegająca 11 listopada po Warszawie
Bardzo sympatyczne wykonanie!
Dzieci przynajmniej nie mają zrytą banie jak wszystkie te śmiecie plujące jadem w komentarzach .
Sam jestem nacjonalistą myślącym że po pierwsze Polska.
Ale odp🤬lcie się puste dzbany kipiące nienawiścią od brązowych dzieciaczków które mnóstwo włożyły wysiłku w nauczenie się hymnu kraju który swym podłym debilizmem pohańbicie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Dzieci przynajmniej nie mają zrytą banie jak wszystkie te śmiecie plujące jadem w komentarzach .
Sam jestem nacjonalistą myślącym że po pierwsze Polska.
Ale odp🤬lcie się puste dzbany kipiące nienawiścią od brązowych dzieciaczków które mnóstwo włożyły wysiłku w nauczenie się hymnu kraju który swym podłym debilizmem pohańbicie.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Rebeliant napisał/a:
O k🤬a! Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
lepszy prawak ktory z opaska onr umie tylko zaspiewac zwrotke i nak🤬iac kamieniami w obronie ojczyzny

rozumiem ze tych ci zostawic i bedziesz zadowolony?
Rebeliant napisał/a:
O k🤬a! Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
Masz racje stary w 100% a teraz napisz nam na kogo tata głosował po 1989.
swampman napisał/a:
lepszy prawak ktory z opaska onr umie tylko zaspiewac zwrotke i nak🤬iac kamieniami w obronie ojczyzny
rozumiem ze tych ci zostawic i bedziesz zadowolony?
ONR to takie samo lewactwo jak Antifa. Socjaliści to socjaliści - do rowu i zasypać wapnem.
Jakim debilem trzeba być aby uważać ONR za prawicę?
Górniaczkę wysmarować sądzą, małych cz🤬chów mąką i po kłopocie.
z nich może być większa pociecha dla narodu niż z całego lewactwa, ba będzie a najlepszy jest rozp🤬ol umysłowy lewactwa bo jak to jest że tym ,,naziolom'' się to podoba