📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15

Mało kto nienawidzi czarnych bardziej niż czarni, którzy chcą do czegoś dojść, czarni, którzy chcą się w szkole uczyć, czarni, którzy ciężko pracują, czarni, którzy chcą wychować dzieci na porządnych ludzi. To działa w obie strony, takich zdrowo myślących czarnych, zadbanych, inteligentnych, inni czarni wyklinają, że nie jest bratem, tylko black cracker czyli czarnym białasem. Dzieci takich są .bite w szkole, prześladowane. No frajer, zamiast grać w kosza, palić blanty i kraść fanty ze sklepu, chłopak siedzi, uczy się, czyta książkę.
Dodam od siebie, że czarni są dla mnie w ogólnej większości bardzo prymitywni. W sensie wyrobili sobie jeden styl życia działający na 95% ich liczebności.
ten sam sport, ten sam slang, te samo żarcie, ta sama muzyka, ten sam sposób ubierania, taka sama "ścieżka kariery", te same 2-3 fryzury.
Wśród białych znajdą się fani starych aut, metalu, rocka, klasycznej, golfiarze, spadochroniarze, koniarze, zegarmistrzowie, co człowiek to inny. Jak ktoś był w USA to potwierdzi, tam dosłownie chodzi 5 czarnych po ulicy, różnią się tylko trochę wzrostem i kolorem ubrań.
Dodam od siebie, że czarni są dla mnie w ogólnej większości bardzo prymitywni. W sensie wyrobili sobie jeden styl życia działający na 95% ich liczebności.
ten sam sport, ten sam slang, te samo żarcie, ta sama muzyka, ten sam sposób ubierania, taka sama "ścieżka kariery", te same 2-3 fryzury.
Wśród białych znajdą się fani starych aut, metalu, rocka, klasycznej, golfiarze, spadochroniarze, koniarze, zegarmistrzowie, co człowiek to inny. Jak ktoś był w USA to potwierdzi, tam dosłownie chodzi 5 czarnych po ulicy, różnią się tylko trochę wzrostem i kolorem ubrań.
thcfull napisał/a:
dla mnie to on jest biały
to chłop który zrobi sobie cycki to dla ciebie baba....
thcfull napisał/a:
dla mnie to on jest biały
Nie przesadzaj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie