J🤬y ma 100% racji , chyba ma białych przodków
dla mnie to on jest biały
Baby z fiutami, chłopy z c🤬ami, biały cz🤬ch...
Świat zwariował
Wbrew pozorom w czarnej populacji są jednostki, które rozumieją faktyczny stan rzeczy. Mówi wprost, że gdyby nie białasy to cz🤬chy by gówno zbudowały i Ameryki by nie było pod czarnymi rządami. Sam ma dość przestępczości na przedmieściach i chętnie by niggusów w nocy odj🤬 żeby był porządek. Każdy normalny człowiek niezależnie od koloru skóry, jeśli ma kręgosłup moralny i trochę etyki doszedłby do takiego samego wniosku. Miałem okazję poznać kilku czarnych, którzy podobnie wyrażali się o innych cz🤬chach i wstyd im było za niektóre ich akcje. Niestety to są jednostki w morzu gówna
Mało kto nienawidzi czarnych bardziej niż czarni, którzy chcą do czegoś dojść, czarni, którzy chcą się w szkole uczyć, czarni, którzy ciężko pracują, czarni, którzy chcą wychować dzieci na porządnych ludzi. To działa w obie strony, takich zdrowo myślących czarnych, zadbanych, inteligentnych, inni czarni wyklinają, że nie jest bratem, tylko black cracker czyli czarnym białasem. Dzieci takich są .bite w szkole, prześladowane. No frajer, zamiast grać w kosza, palić blanty i kraść fanty ze sklepu, chłopak siedzi, uczy się, czyta książkę.
Dodam od siebie, że czarni są dla mnie w ogólnej większości bardzo prymitywni. W sensie wyrobili sobie jeden styl życia działający na 95% ich liczebności.
ten sam sport, ten sam slang, te samo żarcie, ta sama muzyka, ten sam sposób ubierania, taka sama "ścieżka kariery", te same 2-3 fryzury.
Wśród białych znajdą się fani starych aut, metalu, rocka, klasycznej, golfiarze, spadochroniarze, koniarze, zegarmistrzowie, co człowiek to inny. Jak ktoś był w USA to potwierdzi, tam dosłownie chodzi 5 czarnych po ulicy, różnią się tylko trochę wzrostem i kolorem ubrań.
thcfull napisał/a:
dla mnie to on jest biały
to chłop który zrobi sobie cycki to dla ciebie baba....
Współczesna, lepsza wersja Martin Luther King'a.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
powinien dostać medal wzorowego niewolnika
Niby czarny a jednak biały
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nas
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak