Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2024-12-07, 12:27 4
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-12-07, 14:21 2
Czyli dopiero jak naczelny przestanie żyć z pomocy socjalnej od złych białasów, założy biznes i będzie miał swój gatunek jako klientów to odkryje, że to j🤬e zwierzęta, które przeskoczyły kilka tysięcy lat ewolucji i zrządzeniem losu znaleźli się między ludźmi próbując wtopić się w tłum, ale dalej pozostają dzikusami.

Promujmy czarnych biznesmenów
Zgłoś
paragon0 2024-12-07, 18:28
Velture napisał/a:

Dosłownie dodałem transkrypcję PL w filmie...
Bruh...
Na dole....
Uj🤬em się a ty ślepy

Troszku małe te napisy, ale gest super dla ameb
Zgłoś
darek1234 2024-12-07, 18:43
Velture napisał/a:

Dosłownie dodałem transkrypcję PL w filmie...
Bruh...
Na dole....
Uj🤬em się a ty ślepy

Powiększasz filmy, a napisy zminimalizowałeś?
Zgłoś
elim 2024-12-07, 18:58 1
Bo wypożyczalnie samochodów w USA otwiera się tylko w dzielnicach białych, zresztą inne biznesy też, jeśli ktoś jest na tyle głupi żeby otworzyć biznes w czarnej dzielnicy to sam sobie jest winny.
Zgłoś
Wiewór 2024-12-07, 19:27 2
Szanuje czarnych ktorzy ktorzy mowia prawde o swoich pobratymcach i chca uczciwie pracowac a nie stawiaja sie w roli ofiar.
Dla mnie ten typ jest bialy.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
shoggoth 2024-12-07, 21:12 2
Czyżby murzyn srał się o to, że murzyn murzynowi murzynem?
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-07, 21:54 1
Rozwiązanie tego problemu jest bardzo proste - nie wynajmować czarnym i tyle
Zgłoś
zn506 2024-12-08, 0:00
CO za debil - "my own peoples" - rasista j🤬y. Twoi ludzie są to są biali , którzy wiedzą gdzie jest miejsce Murzynów. Nie wynajmuj czarnym i będziesz miał 90% problemów mniej.
Zgłoś
CelnikJudasz 2024-12-08, 3:09
Cz🤬chy to największe zło tego świata!
Zgłoś
Judasz z IKEI 2024-12-08, 3:22
FulTun napisał/a:

Będzie tłumaczenie z cz🤬chowego na Polski.?

Mamy rok 2024 Od prawie 35 lat uczą angielskiego w szkole. A te parę zdań co powiedział przetłumaczyłby przedzkolak.
Zgłoś
F................n 2024-12-08, 7:57
@Judasz z IKEI: Angielski to języl LGTB XD więc się go brzydzę.
Zgłoś
qwerq221 2024-12-08, 11:57 1
on jest cz🤬chem ale mieszanym wiec jakaś część białego dna ma wpływ na logiczne myślenie aczkolwiek dalej ten zjeb mówi moi ludzie w sensie moje cz🤬chy rozp🤬alaja mi biznes czyli zwyczajnie on dalej czuje się jak cz🤬ch jaki biały człowiek powie ze biali to są jego ludzie? nikt tak nie powie bo co mnie łączy z jakimś szwabem potomkiem SS- mana NIC tylko tragiczna historia wszystkich fekalioskorych należałoby odesłać na ich domowy kontynent a potem p🤬lnac wielki mór dookola całej afryki aby te brudasy nie mogli się wydostać już nigdy
Zgłoś