👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pralpunkt napisał/a:
Może Ci nasi Polscy obrońcy kościoła, ubiorą swoje ortaliony i pojadą chronić kościoły w Afryce?
No dresy na co czekacie? Nawet zrzucę wam się na bilet w jedną stronę
No co ty, przecież takiego murzyna ciężej pobić, niż kilku lewaków i feminazistek. Powszechnie wiadomo, że żeby Seby się aktywowały to musieliby przybyć na miejsce z 3-krotną przewagą liczebną. Inaczej protokół "honor robaka" blokuje wszystkie zdolności ofensywne

Gdzie jest Kaczor??? czemu bóg na to pozwolił??? aa a no tak bo go nie ma...
A teraz wyobraźcie sobie że stało by się to w normalnych czasach, normalnym kraju a jego dorwał by lokalny oddział Ku Klux Klanu... To było by za ostre nawet na harda.
Biali tego chcieli, to mają. Niepotrzebnie to wywoziliśmy z Afryki. Głupie to i do jakiejkolwiek roboty w zasadzie się nie nadaje. Powinniśmy wszystkich z powrotem odwieźć. Kontynent wyizolować i zobaczyć za sto lat, co się zmieniło.

jjjkkkfff napisał/a:
Ciekawe jak pan hebanowy by skończył gdyby taką akcję odwalił w średniowiecznej europie...
W średniowiecznej Europie taki przybysz długo by nie pożył. Nie było przecież zasiłków, a kradzieże często były karane natychmiast po złapaniu.
Za mącenie w głowach swoich pobratymców był usprawiedliwiony. To i tak dobrze że tylko tyle im się stało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie