Jeśli chcesz ubrać się z klasą i finezją na ważne wydarzenie w Twoim życiu, obejmujące:
-czarne msze
-cmentarne "wykopki"
-gothic orgie
polecam: toxicvisionbigcartel
Fajne dupeczki w galerii zdecydowanym bonusem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Vietor, metalowy pedał??
konto usunięte
2013-12-28, 11:18
Vietor napisał/a:
Beznadziejne. Lubię metal, nawet bardzo, lecz odrzuca mnie na widok takich czarnych wdów.
tokio hotel i avril lavigne to nie metal
konto usunięte
2013-12-28, 11:18
super,fajnie.Mojej dupy na to nie stać
konto usunięte
2013-12-28, 11:25
kurtełka w serduszka <3
konto usunięte
2013-12-28, 11:28
Tak popatrzyłem to niektóre trochę przesadzone, ale część naprawdę fajna. Dupeczka też konkretna. Ale za to te ceny...
@beister
Taka mroczna że na jej widok koty proszą się o zjedzenie ich, a katolicy padają z przerażenia.
(zresztą baba nawet mroczna musi mieć coś w serduszka,kwiatki bądź króliczki(czy inne stworzonka), no jak by nie miała to by babą nie była)
konto usunięte
2013-12-28, 12:12
reklamowanie jakichs frajerow jest dozwolone?
konto usunięte
2013-12-28, 12:32
David Vincent nie pasuje do tego grona fajnych dup, z całym szacunkiem do niego.
konto usunięte
2013-12-28, 12:51
perfekt ubrania na Tourture Garden
konto usunięte
2013-12-28, 12:57
piwko za Morbid Angel

i za zajebiste świnie
konto usunięte
2013-12-28, 13:31
to jedna i ta sama dupa na wszystkich zdjeciah matoły
Jako ciekawostkę powiem, że modelka ów jest projektantką tych stylowych ciuszków.
y tego, jak pamiecia siegne, to koleznaki, ktore sluchaly metalu, byly tak szkaradnie zadne, ze po wcisnieciu sie w takie lachy, ktos moglby je probowac upolowac harpunem.
konto usunięte
2013-12-28, 15:21
Phallucifer napisał/a:
y tego, jak pamiecia siegne, to koleznaki, ktore sluchaly metalu, byly tak szkaradnie zadne, ze po wcisnieciu sie w takie lachy, ktos moglby je probowac upolowac harpunem.
U mnie to samo.... Nie chcialbym tego widziec ;
Ale modelki ze zdjec zacne.