📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla siwego rakiety zawsze piwo!
mogłem się spodziewać że to cudo zobaczę kiedyś na sadolu.

mogłem się spodziewać że to cudo zobaczę kiedyś na sadolu.
muzyka: Etherwood - Get Ready
tor redeco na rakietowej ale wiecej frajdy jest na miescie
wiecej o autku tutaj
dzieki za piwka
zrobie wersje hard z miasta to wstawie;)
tor redeco na rakietowej ale wiecej frajdy jest na miescie

wiecej o autku tutaj
dzieki za piwka

Ja to bym dał piwo za Wrocław piwo za japonskiego demona a trzecie za przerobienie tego szpetnego auta na cos naprawde fajnego.
a co do moonmaker05
to rozumiem ze golfa sprzedałeś i liczysz ze tą forse coś wybłagasz?
a co do moonmaker05
to rozumiem ze golfa sprzedałeś i liczysz ze tą forse coś wybłagasz?

skryty.w.barwie.wiatru napisał/a:
Ja to bym dał piwo za Wrocław piwo za japonskiego demona a trzecie za przerobienie tego szpetnego auta na cos naprawde fajnego.
a co do moonmaker05
to rozumiem ze golfa sprzedałeś i liczysz ze tą forse coś wybłagasz?![]()
nie sprzedalem bmw z naklejkami bmw sauber i teraz szukam kolejnego bolida na wieś, zepsul mi sie ursus i nie mam czym orać bmw sauber byl zajebisty ale homologacja na butle mi sie skonczyla
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie