Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
konto usunięte 2009-05-07, 15:57 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-07, 19:18
a Ż__ jeszcze nie ma bana
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 12:45
Jeśli ktoś czuje się Polakiem, kocha swój kraj i jednocześnie chce banować Ż__ów za sam fakt bycia Ż__em - to z niego dupa, a nie prawdziwy patriota. Niech najpierw poczyta sobie o historii i kulturze Polski. Niewiele by z niej zostało gdyby nie wkład czy chociażby wpływy Ż__ów.
Theodolus - pozdrawiam i gratuluję cierpliwości

i od razu zaznaczę - nie, nie jestem Ż__ówką, jestem Polką czystej krwi o szlacheckich korzeniach. Co mi zarzucicie?
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 13:22 1
izaak napisał/a:

Co mi zarzucicie?

że jesteś na nieodpowiednim portalu, skoro takie referaty tu wstawiasz.
no i nieodpowiedni nick do płci .
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 13:53 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Scarlet 2009-05-09, 14:25
dla mnie to oczywiste ze theodulus to czysta prowokacja dla nas sadystow, ale ciekawy pomysl, pewnie ma doprowadzic do dyskusji swiatopogladowej
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 17:09
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 17:13
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 17:19
Zgłoś
Centurion 2009-05-09, 17:23 4
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 17:27
Centurion napisał/a:

to co niektórzy tu pokazują klasyfikuje ich zdecydowanie w drugiej grupie

ja bardzo przepraszam ale uważam że takie dyskusje jakie tutaj zaczęły się pojawiać powinny być na innym dziale
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 17:36
Esne napisał/a:

ja bardzo przepraszam ale uważam że takie dyskusje jakie tutaj zaczęły się pojawiać powinny być na innym dziale

ja tylko się obroniłem i powiedziałem co miałem do powiedzenia. miałem prawo skomentować tamto zdjęcie więc skomentowałem, ze czarny Ż__ to żadna nowość i nic nadzwyczajnego. a że niektórzy mają problem sami ze sobą to nie mój problem. ja się tylko chciałem obronić.

dlatego Esne się z Tobą zgadzam, że to nie jest miejsce na taką dyskusję i mam nadzieję, że ją zamkniemy takim oto zdjęciem CZARNEGO Ż__A

Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 19:46 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 19:55 1
Zgłoś
konto usunięte 2009-05-09, 20:02 2
dziaduuu, daj spokój, szkoda Twoich nerwów, on pewnie jest Młódzieży Wszechpolskiej i pan Romek mu tak kazał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem