👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czimchik napisał/a:
Z takim podejściem nie będziesz miał nikogo kto by zmywał twoje gary...![]()
Zmartwię Cię, ale ja już mam kobietę od 4 lat, a na nazwisko ma Kowalczyk, a nie .jpg jak Twoja.

Tak w ogóle to Ty co, dziewczyny na sadolu szukasz?

To się nie zdziw widząc u niej "namiot radości" na pierwszym spotkaniu.
władca bibelotów napisał/a:
Zmartwię Cię, ale ja już mam kobietę od 4 lat, a na nazwisko ma Kowalczyk, a nie .jpg jak Twoja.
![]()
Lewa Kowalczyk

Pener666 napisał/a:
Lewa KowalczykPrawa Kowalczyk
Mhm, oczywiście...

Poczekaj jeszcze chwilę, aż Twoja mama wróci z apteki z tabletkami dla Ciebie zanim coś napiszesz.
Prawie jak Jezus tyle że Jezus umiał jeszcze wskrzeszać i chodzić po wodzie
@up tak podobno tez jadl codziennie swieze ryby 100km przez pustynie od morza.... w takim razie potrafil tez latac albo szybko biegac! haha
To się nie zdziw widząc u niej "namiot radości" na pierwszym spotkaniu.
Cóż...zły dotyk boli cale życie...ale sadol to nie miejsce do zwierzania się ze swoich przeżyć...

Pener666, fantomasik - to, że was boli zapinanie swoich własnych spoconych grab(może się wymieniacie swoimi pięciopalczastymi dziewczynami, nie wnikam) , kiedy ja posuwam prawdziwą ciepłą i mokrą c🤬kę, to nie znaczy, że powinniście innych do tego namawiać, żeby wam szkoda nie było, że tylko sami trzepiecie po kątach, bo to lamerskie. Goodluck in your fapworld

rzepiecie po kątach, bo to lamerskie
Czyli się nie chować, tak przy wszystkich, oficjalnie lepiej, tak?

całość wypowiedzi niech się znajdzie w cytacie, a nie wybrakowane wyrazy, bo jak widać tego nawet nie potrafisz zrobić
Cały czas się człowiek uczy,
cepie
no wiesz Ty co

kiedy ja posuwam prawdziwą ciepłą i mokrą c🤬kę
No i się wydało...daj znać jak Ci się roz🤬bie skarpeta twojej babci to Ci z penerem kupimy takie coś:

P.S.
to, że was boli zapinanie swoich własnych spoconych grab(może się wymieniacie swoimi pięciopalczastymi dziewczynami, nie wnikam)
Nie przelewaj na nas swoich problemów sexualnych...nie chcemy się zagłębiać w nie bo się jeszcze okaże, że po kątach z kolegami z osiedla bawisz się w rycerzy Jedi...Feel the force Władco Bibelotów...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie