Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kzf 2015-01-11, 23:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 0:00
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dickk 2015-01-12, 0:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 0:16
Dickk,

Latałem tam pierwszy raz
Nie zamierzam zaliczyć domu ani drzewa tak jak Rafi

Pozdrawiam Lojak
Zgłoś
Hvsarz 2015-01-12, 0:24
Skandal! Że też miłościwie nam panujący Wam zezwolił na coś takiego. Przecież mogły Wam przemarznąć oczy.
Ktoś powinien sprawdzić czy mieliście atesty na czapki i rękawiczki, no i czy sznurowadła spełniały normy unijne, bo inaczej to co najmniej 2 lata więzienia powinny być.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 0:33
Nie w takich mrozach my latali

A tak na poważnie, elektrycznie podgrzewana bielizna termiczna, wkladki do butów oraz rękawice i można latać cały dzień zimą

Pozdrawiam Lojak
Zgłoś
Kaddafi 2015-01-12, 0:42
Gdzie latacie na co dzień?
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 0:58
gdzie się da

W okolicach Warszawy jest kilka miejscówek: w wawie Białołęka i Wilanów a okolice: Łomna, Urszulin, Kołbiel, Wieliszew, Serock, Kuligów itd.

Nie mamy obowiązku startu z lotnisk więc jest luz.

Pozdrawiam Lojak
Zgłoś
petervonwolfen 2015-01-12, 18:52
lojak napisał/a:

Dickk,

Latałem tam pierwszy raz
Nie zamierzam zaliczyć domu ani drzewa tak jak Rafi

Pozdrawiam Lojak

Nieładnie się śmiać z kolegi

Nie chcę Cię martwić ale mówią że glajciarze dzielą się na tych co dzrewowali i takich co będą drzewować. To tylko kwestia czasu..

pzdr

peter
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 18:58
petervonwolfen napisał/a:

Nieładnie się śmiać z kolegi

Nie chcę Cię martwić ale mówią że glajciarze dzielą się na tych co dzrewowali i takich co będą drzewować. To tylko kwestia czasu..

pzdr

peter

Pożyjemy zobaczymy

Pozdrawiam Lojak
Zgłoś
petervonwolfen 2015-01-12, 20:09
lojak napisał/a:

Pożyjemy zobaczymy

Pozdrawiam Lojak

Chociaż to bardziej dotyczy swobodnych

pzdr

peter PG&PPG
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-12, 21:07
Pasja panowie i panie sadolki to jest cos zajebistego, najlepsze w tym jest to, ze w pewnym momencie traci sie kontakt z rzeczywistascia. Nie pisze tu o odchylach, ale o tym, ze przestaje sie liczyc wydatki, trzeba zainwestowac i sie inwestuje.

Ja mam zajawke na zagle, plywam w kazdej wolnej chwili, a ile juz na to wydalem......przestalem liczyc

jak tu sie wstawa filmiki????
Zgłoś
Pan_Doktur 2015-01-12, 21:15
Do śmierci jak będę słyszeć/czytać Nadarzyn to:
A na wieczór trzy tematy z Nadarzyna. Młode wygolone bez kompleksów

podpis użytkownika

Garbate nosy w atmosferę
Zgłoś
Gracu1111 2015-01-13, 13:00
Za filmik Lojaka zawsze piwko
pozdro
Motoparagliding Koszalin

ps. Lojak, W kwietniu do Bassano byś nie pojechał?
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-13, 16:52
Gracu1111, u mnie jest walka o każdy dzień wolny, niestety w 2014 cały urlop poświęciłem na zawody a w tym roku kalendarz jeszcze ciekawszy.

27.06 - 5.07 Mistrzostwa Świata w Legnicy
5.07 - 12.07 Makarska Chorwacja
1.08 - 9.08 Mistrzostwa Polski w Olsztynie
2.09 - 12.09 Mistrzostwa Europy w Rumuni
grudzień - WAG Dubaj

A urlopu tylko 26 dni i trzeba zarobić by się bawić w latanie - raczej nie mam szans na latanie w kwietniu w Bassanowie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem