📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:04

smirnofff napisał/a:
Dobrze, że ja nie mam takich przyjaciół
![]()
A co lubisz % do odcięcia ??

fajnie fajnie, dobre party, chłopak będzie miał pamiątkę, koledzy raczej spoko..
oprócz tego który to w sieć puścił
oprócz tego który to w sieć puścił

Niech się cieszą, że nie zaczął im tam rzygać, bo nie wiedzieliby, co zrobić a chłopaczyna by się własnymi rzygami udusił. Dopiero wtedy mieliby "zgon". Gratuluję pomysłu...

Stary, świetny z Ciebie kumpel!
Obawiam się, że w najbliższym czasie jedynym towarzyszem do picia będzie dla Ciebie lustro.
Obawiam się, że w najbliższym czasie jedynym towarzyszem do picia będzie dla Ciebie lustro.
Ale z was napinacze :O czytam i czytam te komentarze, a tu same wapniaki piszą... Poza tym wódka jest dla mądrych ludzi
nie dla Baranów ! :p

@up. Gdyby wódka była dla mądrych ludzi, to zostawili by kolegę w spokoju. A tak masz przykład użycia wódki przez stado baranów.
wieś tańczy, wieś śpiewa. Wsiórska "biżuteria" i wsiórskie buty, wsiórskie spodnie, wsiórskie zachowanie.
Ogólnie widać, że zbyt wiele z inteligencją ludzie na filmiku nie mieli.. no, może z wyjątkiem tego który w trupa jest zalany, bo postępował zgodnie z zasadą "lepiej nic nie mówić i wydawać się głupi, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Ogólnie widać, że zbyt wiele z inteligencją ludzie na filmiku nie mieli.. no, może z wyjątkiem tego który w trupa jest zalany, bo postępował zgodnie z zasadą "lepiej nic nie mówić i wydawać się głupi, niż odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"

smutne. Nachlać się a potem "koledzy" zrobią z Ciebie pośmiewisko w internecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie