LuzaQ napisał/a:
W jej przypadku nie ma problemu. nie ma c🤬ja żeby przecisnela sie miedzy przednimi fotelami lubie przez jakiekolwiek okno a sam bezbon robi za poduszke powietrzną
a serio to żygać mi się zachciało.
No problem pojawi się jak będzie wypadek jakiś i przeciążenia będą ogromne to wtedy taka masa z tyłu jak dostanie kilkanaście g przeciążenia to tak jakby w te fotele wj🤬 się k🤬a samochód. Ona dosłownie zmiażdży ludzi z przodu zabijając ich.
Normalna osoba bez pasów z tyłu może zabić kierowcę/pasażera przedniego jak bezwładnie poleci a co dopiero taki wieloryb co waży ze 300 kilogramów.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

O ja go p🤬le... Chciałbym kiedyś zobaczyć filmik jak gdzieś w Brazylii wysadzają w powietrze coś takiego. To musiałby być widok.
Pewna znajoma powiedziała, że to z powodu hormonów, bo łyka tabletki. Poprosiłem aby pokazała te tabletki, patrzę, malutka pigułeczka, mówię, k🤬a to musisz tego wp🤬lać dziennie ze 20 kilogramów, żebyś tyła od tych tabletek.
impressa88 napisał/a:
Jak można takie maciory wozić samochodem . Dla nich jest przecież specjalnie przystosowany pojazd ciężarowy.
zawozi do przetopu na smalec.
podpis użytkownika
I have no idols. I admire work, dedication and competence.Ayrton Senna
ile trzeba żreć, żeby tak wyglądać? skąd pieniądze na to mają ? Z opieki?
darayavahus napisał/a:
ile trzeba żreć, żeby tak wyglądać? skąd pieniądze na to mają ? Z opieki?
nie k🤬a, napewno ciezko pracuja
Dlatego w USA robili takie wielkie silniki.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
W autach nie ma pasów takiej długości. Trzeba użyć pas to mocowania ładunku z odciągiem.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Że to ulane k🤬y pokazują się na ulicy. Ja p🤬le że to nie ma wstydu. Tłuszcz całkowicie zalał im łby że w ogóle nie myślą. Tylko żreć i żreć.