👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz zniszczę ci dzieciństwo mały
Wiesz po co włączali taka łupanke jak jest w podkładzie tego filmiku na zawodach??
.
.
Żeby widzowie nie słyszeli jak parskają ujściem kiszki stolcowej (pierdzą) z wysiłku.
Wiesz po co włączali taka łupanke jak jest w podkładzie tego filmiku na zawodach??
.
.
Żeby widzowie nie słyszeli jak parskają ujściem kiszki stolcowej (pierdzą) z wysiłku.
są ciary, oczywiście większość powyginanych userów ze skoliozą , ważących nie więcej jak 60 kilo, z długimi tłustymi włosami nie zrozumie tego.
oryginał muzyczki jest dożo lepszy.
piwo leci.
oryginał muzyczki jest dożo lepszy.
piwo leci.
l_witek napisał/a:
Oni pierdzą, ty byś się zesrał.

On miał tą przewagę nad resztą stawki, że mimo iż był kurewsko silny to jeszcze był jak na jego gabaryty całkiem zwinny i szybki. Szkoda, że się w cyrkowca zaczął bawić.
Wg. mnie tak powinnnien wyglądać prawdziwy strong man a nie jakieś Savickasy czy jak to tam sie pisze.
I te jego 'Polska Górą'
Wg. mnie tak powinnnien wyglądać prawdziwy strong man a nie jakieś Savickasy czy jak to tam sie pisze.
I te jego 'Polska Górą'

Mi to zawsze będzie się kojarzyło ze strongmanami:
A Pudzian dojeżdżał psychicznie swoich przeciwników, pokazując swoją miażdżącą przewagę.
"A jak tu wsiądą jeszcze hostessy to będzie uczciwie?"
"Mogę sobie jeszcze jedno kółeczko zrobić?"
A Pudzian dojeżdżał psychicznie swoich przeciwników, pokazując swoją miażdżącą przewagę.
"A jak tu wsiądą jeszcze hostessy to będzie uczciwie?"
"Mogę sobie jeszcze jedno kółeczko zrobić?"
Teraz jest mistrzem świata w wyciąganiu kasy za te jego ustawiane walki.
jak oglądałem zawody z nim było jak z Małyszem w latach jego świetności - co by konkurencja nie zrobiła i tak było wiadome że ich roz🤬bie
piękne czasy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie