Sasha Baron Cohen zawsze! Aby Kazachstan rósł w siłe!
Akurat z Kazachstanem to ma mało wspólnego...
Film "Bruno", jak ktoś nie oglądał polecam. Za pierwszym razem płakałem ze śmiechu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
No i co z tego? Krzywda ci się jakaś stanie? W UK od lat legalne są homomałżeństwa i nic złego się nie dzieje. Nawet Partia Konserwatywna, czyli prawica jest za. Przeszkadza to tylko ultrareligijnym emigrantom z Afryki i Azji, zarówno chrześcijanom, jak i muzułmanom ale ich zdanie nikogo nie obchodzi. I dobrze.
Problem polega na tym, że człowiek to złożona istota, która w swoim życiu przechodzi przez wiele faz. Niestety te najgorsze są mocno promowane i wspomagane jeszcze na etapie dziecięcym właśnie przez ruchy LGBTQUWERTY+-XYZ. Dzisiaj żyjemy w systemie, który p🤬li ludziom w głowach od najmniejszego. Zobaczą dziewczynę z samochodzikiem w ręku to już chcą ją szprycować hormonami męskimi itd. Pamiętam jak dzisiaj ile dziewczyn w gimnazjum czy liceum chodziło za rękę, miało jakieś akcję, że się przelizały, albo myślały, że są lesbami. Wszystkie są dzisiaj szczęśliwymi matkami i żonami - z tych akcji wyrosły. Niestety nowe pokolenie może nie mieć szansy wyrosnąć, bo wjebuje mu się do głowy, że to jest normalne, że musi tak być i próba tłumaczenia, że to "faza" to faszyzm.
Zresztą my w ogóle mamy cywilizacyjny problem jak te szczury ze słynnego eksperymentu. Z ludźmi jako ssakami dzieje się dokładnie to samo - dobrobyt p🤬li nam w głowach, a każde kolejne pokolenie jest słabsze, głupsze i bardziej poj🤬e od poprzedniego. Ruscy z Chińczykami nas na śniadanie za parę dekad op🤬lą.
Akurat z Kazachstanem to ma mało wspólnego...
Film "Bruno", jak ktoś nie oglądał polecam. Za pierwszym razem płakałem ze śmiechu.
Panie, a "Borata" Pan oglądał?
Panie, a "Borata" Pan oglądał?
To tylko postacie odgrywane przez tego żydka, dobrze napisał.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówProblem polega na tym, że człowiek to złożona istota, która w swoim życiu przechodzi przez wiele faz. Niestety te najgorsze są mocno promowane i wspomagane jeszcze na etapie dziecięcym właśnie przez ruchy LGBTQUWERTY+-XYZ. Dzisiaj żyjemy w systemie, który p🤬li ludziom w głowach od najmniejszego. Zobaczą dziewczynę z samochodzikiem w ręku to już chcą ją szprycować hormonami męskimi itd. Pamiętam jak dzisiaj ile dziewczyn w gimnazjum czy liceum chodziło za rękę, miało jakieś akcję, że się przelizały, albo myślały, że są lesbami. Wszystkie są dzisiaj szczęśliwymi matkami i żonami - z tych akcji wyrosły. Niestety nowe pokolenie może nie mieć szansy wyrosnąć, bo wjebuje mu się do głowy, że to jest normalne, że musi tak być i próba tłumaczenia, że to "faza" to faszyzm.
Zresztą my w ogóle mamy cywilizacyjny problem jak te szczury ze słynnego eksperymentu. Z ludźmi jako ssakami dzieje się dokładnie to samo - dobrobyt p🤬li nam w głowach, a każde kolejne pokolenie jest słabsze, głupsze i bardziej poj🤬e od poprzedniego. Ruscy z Chińczykami nas na śniadanie za parę dekad op🤬lą.
Ech tam, p🤬lenie prawicowych paranoików. Żadna propaganda nie zrobi z heteryka pedała, ani odwrotnie, obojętnie w jakim wieku. Każdy człowiek instynktownie wie, co woli r🤬ać. Problemem są ukryci geje, którzy mają ochotę zrobić koledze gałę, ale konserwatywne wychowanie im nie pozwala. Z takich wyrastają najgorsi homofobi.
Napisał, że to nie ma nic wspólnego z Kazachstanem, a jednak ma. Czyli źle napisał.

J🤬 p🤬lone lewactwo
ale się pięknie zesrałeś xD
podpis użytkownika
Jestem pełny jak kubek, piękny jak Hubert, nie lubię wędlin ni kurew xDZ niego taki Kazach jak z ciebie inteligent...
Przecież to zboczony jak każdy "żymianim" ! Eskimos!
to jego największa, i najbardziej rozpoznawalna rola, w pewnym stopniu kultowa, z którą zawsze będzie się kojarzył, więc pozwoliłem sobie to dla żartu zacytować. Coś jak Jim Carrey i "Maska", Tommy Lee Jones w "ściganym" i Arnold Schwarzenneger w "Terminatorze" Niestety, kiedy Borat święcił triumfy, wy pływaliście jeszcze w kondomie, więc nie załapaliście powiązania. Trudno.
to jego największa, i najbardziej rozpoznawalna rola, w pewnym stopniu kultowa, z którą zawsze będzie się kojarzył, więc pozwoliłem sobie to dla żartu zacytować. Coś jak Jim Carrey i "Maska", Tommy Lee Jones w "ściganym" i Arnold Schwarzenneger w "Terminatorze" Niestety, kiedy Borat święcił triumfy, wy pływaliście jeszcze w kondomie, więc nie załapaliście powiązania. Trudno.
Zbłaźniłeś się i tyle (jak zwykle zresztą). A teraz spójrz na swój wiek w profilu, a później na mój. Pop🤬lasz teksty jak gówniak z podstawówki, co oznacza, że wiek wpisałeś nieprawdziwy, a jeśli faktycznie jesteś ode mnie młodszy tylko o 2 lata, to nie za dobrze świadczy o twoim deklu

*to co zaznaczone na biało, dobitnie pokazuje, że oglądałeś ten film jako małe dziecko.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPanie, a "Borata" Pan oglądał?
Dżisus...
Tak, Ali G, Dyktatora też....
Co nie zmienia faktu, że urywek jest z Bruno i nie ma nic wspólnego z Kazachstanem... czego k🤬a nie rozumiesz?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
co to za problem by umożliwić małżeństwo osobom tym samym płci.
Bo od akceptacji małżeństw się zaczyna. Potem będą stękać o adopcję dzieci, a to już jest szkodliwe. Dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje autorytetu ojca i matki.
A po adopcjach homo, przyjdzie czas na adopcję dla transów. W międzyczasie, jak tak dalej pójdzie, do litanii tęczowych literek dojdzie P. Oni też w końcu zaczną domagać się adopcji.
Już sk🤬ysyny nawet mają swoją flagę:

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
to nie za dobrze świadczy o twoim deklu
Zbłaźniłeś się i tyle (jak zwykle zresztą).
mam nadzieję że tymi wpisami pod moim adresem podbudowałeś swoje niskie EGO. Może skończą się te Twoje słynne problemy ze wzwodem.
A teraz spójrz na swój wiek w profilu, a później na mój.
sorry, nie jestem jakimś psychopatą, żeby grzebać randomowym typom z netu w profilach i budować jakieś wyimaginowane profile psychologiczne. Idź do lekarza chłopie...