Czeczeńska tradycja polegająca na tym , iż ci co będą jechali jak najbliżej samochodu pary młodej mają największy szacunek
Czeczeni w Holandii
W Belgii
Czeczenia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-04-11, 20:11
jak to kutwa jest ze ja zapierdylajac w pl stac mnie na takiego starego merdesesa a taki kocmoluch co robi jedyne kolejne kocmoluchy jezdzi passatem
konto usunięte
2011-04-11, 20:33
w filmiku czeczeńskim w 1:06 Mamed ? oO
konto usunięte
2011-04-11, 20:33
Wniosek jest jeden: Nie kupujcie aut holenderskich i belgijskich
konto usunięte
2011-04-11, 21:14
W Belgii dobre ;d Chociaż szkoda bejcy.
Ale spoko, Polacy wyklepią całe auto z przedniego reflektora.
konto usunięte
2011-04-11, 21:20
~ napisał/a:
Filmik z Belgii mi coś przypomina...
jestem chyba nie w temacie, bo nie wiem o co chodzi :/
strach jechać na wesele
podpis użytkownika
88HH88
Czyt tylko ja zauwazylem ze w filmiku z Czeczenii prawie wszyscy biegaja z klamkami?? o.O
konto usunięte
2011-04-11, 21:51
Mogłeś uprzedzić z tym filmem w Belgii, mało co mi oczy nie wypadły z powodu jakości, stary wyjadacz przyzwyczajony do standardów HD nagrywanych kapciem ;D
konto usunięte
2011-04-11, 21:54
Barak napisał/a:
jestem chyba nie w temacie, bo nie wiem o co chodzi :/
Nie musisz wiedzieć.
Na pierwszym filmiku widze idiota na przeciwmgłowych mimo że mgły nie ma. Może ma polskie burackie korzenie.
W Czeczenii nawet słychać strzały. Od razu widać, że to nie fake!
hahaha co jak co, ale "w tle było słychać strzały"