Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Czego dowiedziałem się na temat Libii
konto usunięte • 2012-08-11, 15:26
Interesujący filmik, obrazujący dyktatora Libii i jego politykę uciskania swego narodu:

Cytat:

Przyczynę dla której „Zachod" (po słowacku 'sracz') chciał koniecznie zlikwidować Kadafiego i jego Socjalistyczną Republikę najlepiej przedstawia ten filmik. Dowiecie się z niego dlaczego Libia została krajem przeznaczonym do likwidacji.

Link do "Zielonej Księgi"
911-truth.net/other-books/Muammar-Qaddafi-Green-Book-Eng.pdf

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
thez 2012-08-11, 18:24
Strona nie istnieje
Zgłoś
bohema667 2012-08-11, 18:27 5
Libia to był jedyny kraj, który miał nadwyżkę budżetową kilka lat pod rząd i zaczynał pozyczać kasę innym krajom, do tego walczył z polityką dolara jako waluty wymiany w transakcjach handlu ropą = miał zagwarantowane jak w banku, że będzie pierwszym krajem w którym Amerykanie wprowadzą demokrację

Być może sie mylę, ale podobnie było w Iraku.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 18:29 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 18:31
teraz sie dowiaduje ciemna masa dlaczego zlikwidowali go?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 18:32 2
Cytat:

Być może sie mylę, ale podobnie było w Iraku.

Dobrze mówisz. Jeżeli ktoś pamięta to może dopowie; z tego mi świta to chyba chciał wykorzystywać juana czy tam euro zamiast dolara w handlu ropą? Już chwilę minęło, więc proszę o poprawkę.
Zgłoś
Keepo 2012-08-11, 18:34 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2012-08-11, 18:36 1
thez napisał/a:

Strona nie istnieje

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:13 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:15 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:26
Jak dla mnie demokracja padnie szybciej niż myśli większość ludzi to będzie jak z komuną tam był nacisk tu też jest komuna padła demokracja jest temu bliska ...
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-08-11, 19:27 2
Nie wiem jak sie mam do tego ustosunkować. Z jednej strony mam internet wolność wypowiedzi, brak źródeł, mówienie co ślina na język przyniesie i możliwą próbę wyniesienia Kadaffiego jako dyktatora do poziomu świętego, a z drugiej wierci wiertłem po łbie że to może być prawda. Tylko nie umiem jakoś dobrych argumentów znaleźć na tą prawdę, bo w internecie każdy mówi co chce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:50 9
Tu pełny filmik na youtube. Niestety wymaga znajomości angielskiego.

/watch?v=THlaMUq6MKU (nie wstawiam bo nie da się na sadola dłuższych niż 20 minut)

Libia kiedyś i dziś:

A tak wozi się prezydent USA (warto porównać do tego jak na filmiku jeździł Kadafi i jak reagowała społeczność na jego przejazd i porównać do tego). "Dyktator" kadafi jeździ zwykłą terenówką i nie boi się swoi obywateli. Obama jeździ pancerną limuzyną, obstawiony setkami agentów i policjantów... Daje do myślenia.

Żadnego spisku nie ma.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:53 2
red1791,
To albo sprawdź różne źródła, samemu poszukaj różnych opinii, znajdź jakieś forum, na którym znajdziesz opinie ludzi, którzy faktycznie tam mieszkają, możesz nawet samemu tam polecieć i zbadać to na własnej skórze... albo włączyć TV i słuchać tej kurewskiej propagandy, którą niestety wiele osób w Polsce łyka. Internet jest ostatnim wolnym źródlem informacji, gdzie można stworzyć własną opinię na temat praktycznie wszystkiego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-11, 19:55 3
na poczatku myslalem ze to nowy teledysk waszki g
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem