👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bbkacprzyk napisał/a:
Moze wszy pali żywcem
Połowę ich wytrzepal jak machał tymi kacapskimi łapami.

wilkoala napisał/a:
Powiedział dzban, uznający TVP za źródło rzetelnych informacji.
Pooglądaj sobie komisje sejmowe i samodzielnie wypracuj własną opinie.
Misiu kiedy tak pisałem, że TVP jest obiektywna. Nie chlej tyle.

poligon6 napisał/a:
Misiu kiedy tak pisałem, że TVP jest obiektywna. Nie chlej tyle.
Stąd że powtarzasz bzdurę o "ruskich agentach w Konfederacji" stworzoną przez PiS i rozpowszechnianą przez ich własną tubę propagandową TVP.
Nie wiem czy to celowe, bo należysz do grupy ludzi uważających że za obecnych rządów tyle się zmieniło na "dobre", bo przecież oni dają, a inni to nie dawali.
Czy może podświadomie oglądając ten shit channel nabierasz ścierwa do głowy.
Więcej YouTuba, mniej TV.

poligon6 napisał/a:
Czytałem na WP, nie było formalnego wniosku tylko cos się tam rzucał w lawie poselskiej
Ach...
Czytałeś na WP?
No to w porządku...
Debil.

wilkoala napisał/a:
Ach...
Czytałeś na WP?
No to w porządku...
Debil.
Miło że się przedstawiłeś.

Nie, to było zdanie uzupełniające, na wypadek gdybyś nie był zdolny pojąć sarkazmu.
Sprawdź sobie na onecie co to znaczy.
Sprawdź sobie na onecie co to znaczy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie