👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nawet naczelny sodomita biedroń się znalazł
polecam obejrzeć film "nocna zmiana"

HeroDildo napisał/a:
@up tak poproszę ;D
Proszę bardzo: sadol.pl/kilka-kawalow-o-komuszkach-vt53903.htm425201

Powinieneś odpowiadać za to co wysyłasz.
Ten co przytoczył nocną zmianę może nie wie że została nakręcona z materiałów typu nagranie wałęsa o które sam prosił i nieźle zmontowane. Jak kto lubi inscenizajce to zapraszam. Jest coś nieco porządniejszego (oczywiście jak dla mnie) Pod prąd Macieja Gawlikowskiego nie wyemitowany ze względu na... No właśnie:)
Ten co przytoczył nocną zmianę może nie wie że została nakręcona z materiałów typu nagranie wałęsa o które sam prosił i nieźle zmontowane. Jak kto lubi inscenizajce to zapraszam. Jest coś nieco porządniejszego (oczywiście jak dla mnie) Pod prąd Macieja Gawlikowskiego nie wyemitowany ze względu na... No właśnie:)

maszynka napisał/a:
Powinieneś odpowiadać za to co wysyłasz.
To Znaczy ze co ? Bo nie załapałem .
Zdjęcia i muzyka... Filmy tego typu powinny być merytoryczne - gdzie? co? jak? za co? na jakiej podstawie?

Czy jest to jeden z elementów enigmatycznego "testamentu politycznego Lecha Kaczyńskiego"?

To tylko ludzie żyjący w komunie mogą ją oceniać?
Czyli nikt na tym portalu nie powinien złego słowa o Hitlerze powiedzieć (przecież nie żył w latach `30 i `40.
A Wałęsa chlał wódę z Jaruzelem i całowali się brudzia, także jedno gówno. Zdjęcia są i jakoś się chłopcy tego nie wstydzą.

A Wałęsa chlał wódę z Jaruzelem i całowali się brudzia, także jedno gówno. Zdjęcia są i jakoś się chłopcy tego nie wstydzą.

a ja się pytam: ciekawe co na to zesół sweet noise, że ich muzykę (świętną) wykorzystuje się do takiego pseudopolitycznego teledysku zrobionego przez jakiegoś pryszczatego gimnazjalistę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie