Czeszka odleciała na wizji
Arx
2013-02-26, 22:48
jaka czeszka , to jest horvatka , jezyk chorvacki dobre jutro czyli dzien dobry rano a pozatym po lewej stronie znaczek chorwackiej panstwowej hrt2...
podpis użytkownika
Maczugs
Luis
2013-02-26, 22:56
fryc88 napisał/a:
Po tytule myślałem że głowę jej urwie. Nie ma piwa.
ty głuptasku, jakby jej urwało głowę to nie byłaby na głównej tylko na hardzie. Przecież to oczywiste, widać nie dla wszystkich.
Konto usunięte
2013-02-26, 22:59
nawstrzykiwała sobie marichuany i ma teraz.... takie sa tego skutki!!! też tak skończycie jak będziecie próbowali,\
Konto usunięte
2013-02-26, 23:02
to nie czeszka tylko serbka
chciałem włączyć, bo myślałem, że to "czaszka", piwa nie będzie i koniec
Konto usunięte
2013-02-26, 23:19
w Czechach jest zalegalizowana Marihuana tak ? i widzicie co wstrzykiwanie tego gówna robi z ludzmi ?!
Gdybym tak nawijał jak ona też bym odleciał
Konto usunięte
2013-02-27, 0:21
To nie jest czeski. Jak już Serbski ponieważ w języku czeskim nie znajduje się sformułowanie Dobry jutro.
Konto usunięte
2013-02-27, 0:35
Ale faza.
Dobro jutro a nie dobry jutro...i nie jest to Serbka tylko Chorwatka (HRT - Hrvatska televizija) - uwierzcie mi, jestem ekspertem, studiuję serbski język
Browar za to,że to chyba pierwszy tego typu filmik i rzecz nie dzieje się u ruskich
Jej już na początku coś się je**ło dobre jutro

(matka chyba nie wie że ćpie) a tak poza tym oglądałem to tylko dlatego że przeczytałem CZASZKA ODLECIAŁA i liczyłem na coś bardziej drastycznego

zawiodłem się !
To jest chorwacka Czeszka.
Kurde.. myślałem, że tam jest napisane Czaszka odleciała i oglądam z zaciekawieniem co się wydarzy.. a tu tynia zemdlała i patrze a tam czeszka, a nie czaszka..