Gibie się przy tym jak jakiś ciota.
Poza tym, spoko.
Poza tym, spoko.
podpis użytkownika
Mam wyj🤬e !

wonderwoman69 napisał/a:
cudze chwalicie swojego nie znacie, też mamy w Polsce kolesia "biczownika" również strzelającego ogniowym batem
swoją drogą nie pomyślałabym że taki materiał tutaj przejdzie, chyba zaczne wrzucać także swoją twórczość
![]()
Dobra dobra, pokaż te ślady na dupie po pejczu

Chwila nauki dla "sadoli"
Trzask bicza powstaje, gdy jego końcówka przekracza prędkość dźwięku. Jest to tak zwany grom dźwiękowy, ale chyba nikt tak k🤬a na to nie mówi bo brzmi c🤬jowo. Ja tam wolę mówić sonic boom, ale nie powiem bo się zaraz ktoś przyjebie że co ja tu kura z angielskim, czy języka zapomniałem itp itd
pl.wikipedia.org/wiki/Grom_d%C5%BAwi%C4%99kowy
Trzask bicza powstaje, gdy jego końcówka przekracza prędkość dźwięku. Jest to tak zwany grom dźwiękowy, ale chyba nikt tak k🤬a na to nie mówi bo brzmi c🤬jowo. Ja tam wolę mówić sonic boom, ale nie powiem bo się zaraz ktoś przyjebie że co ja tu kura z angielskim, czy języka zapomniałem itp itd
pl.wikipedia.org/wiki/Grom_d%C5%BAwi%C4%99kowy
Najlepszy nadzorca niewolników ever:D
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
K🤬a śmieszki, a niech plecy pokaże

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Dlaczego nic w spodniach mu się nie odznacza? Płaski jak laska

podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
@JNafazowanyKoleśa "tam wolę mówić sonic boom" K🤬a ty myślisz że całe rzesze sadoli do dno intelektualne jak ty?
ale pomyślcie jakie obfite zbiory by były gdyby tylko odpowiednio motywował czarnych swoimi umiejętnościami
kamil-c napisał/a:
@JNafazowanyKoleśa "tam wolę mówić sonic boom" K🤬a ty myślisz że całe rzesze sadoli do dno intelektualne jak ty?
Całe może nie, ale ty - k🤬o - z całą pewnością jesteś intelektualnym dnem. A tak oprócz tego to stul pysk dz🤬ko bo nie pozwoliłem ci się do mnie odzywać.