@Rogalina
Jesli koles nie robi tak jak napisal MarszaL95 to w takim razie jest to analgezja wrodzona. I to wlasnie miala ta dziewczyna w serialu
Jesli koles nie robi tak jak napisal MarszaL95 to w takim razie jest to analgezja wrodzona. I to wlasnie miala ta dziewczyna w serialu
Powiem wam tyle. Ściema to coś idiotycznego w takich wypadkach!
To jest choroba więc szkoda tutaj p🤬lić bezpodstawnie o czymś idiotycznym.
Analgezja wrodzona to jest to czego powinniście szukać.
Takie p🤬lenie, że ktoś potrafi sobie ból zneutralizować od tak sobie jest wielkim ściemnianiem.
Takie p🤬lenie, że ktoś potrafi sobie ból zneutralizować od tak sobie jest wielkim ściemnianiem.
hardbot napisał/a:
Powiem wam tyle. Ściema to coś idiotycznego w takich wypadkach!
Czyli wszyscy "mnisi" i ludzie dający pokazy rozwalania betonów itp. na sobie są chorzy według ciebie ?

Sam sobie zrób eksperyment, weź igłę i ukłuj się gdzieś gdzie zaboli a następnie staraj się przestać myśleć o tym że czujesz ból i myśleć o czymś zupełnie innym. W moim wypadku takie coś działa.
Sanchez^ napisał/a:
jak było , to wiecie co robić
![]()
Wyzwać autora od głupich kurew.
Na c🤬ja komu taki dopisek pod filmem?
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Każdy z nas ma jakąś "super" umiejętność. Każdy z nas jest nietypowy. Chuderlak dźwiga 150kg, a inny ciągnie jajami traktory
Wystarczy to odkryć i potrenować to. Mój kumpel jest np. wyj🤬ie szybki, jego ruchy ciała są tak wyj🤬ie sprawne i szybkie, że w oczach ludzi zostaje tylko smuga po nim. Każdy z nas jest SUPAHHERO ;]

podpis użytkownika
Retaliate and devastate
Myslalam zes link do Dlaczego Ja wstawil, na pierwszy rzut oka..
Obraz na niewlaczonym wideo przypomina mi poczatek tego gowna.
Obraz na niewlaczonym wideo przypomina mi poczatek tego gowna.