Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
konto usunięte 2011-09-09, 13:20
Ja bym powiedział, że raczej był nadpalony, a nie napalony
Zgłoś
przemo940 2011-09-09, 13:42
No w końcu powróciły te filmiki, które przyciągnęły mnie kiedyś na odwiedzenie sadistic.pl
Tak trzymać!
Zgłoś
Kriski 2011-09-09, 13:56
0.25 popis malarstwa drogowców
Zgłoś
marcinsud 2011-09-09, 20:11 1
radek225 napisał/a:

Dzięki Bogu istnieją jeszcze wyścigi motorowe na których z🤬by na motorach mogą się sami pozabijać nie robiąc nikomu krzywdy poza sobą. Nienawidzę was drodzy motocykliści. Pozabijajcie się sami, nie czyniąc kalekami osób postronnych.

Dzięki Szatanowi istnieją jeszcze wyścigi samochodowe na których z🤬by w samochodach mogą się sami pozabijać nie robiąc nikomu krzywdy poza sobą. Nienawidzę was drodzy samochodziarze. Pozabijajcie się sami, nie czyniąc kalekami osób postronnych.

Poprawiłem za ciebie tekst, bo źle się czytało te ortografy
Zgłoś
BaR.U.1988 2011-09-10, 8:52
0,25s-0,27s linie na drodze to chyba ruscy malowali
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-15, 10:10
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-20, 23:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem