👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to nie ja to pisałem kolego -złe zacytowałem
Pierwsze zdanie moje ale to z siostra to ten od starbaksa i ciasteczek co to nosi musztardowe spodnie jajkognioty za krótkie .
Pierwsze zdanie moje ale to z siostra to ten od starbaksa i ciasteczek co to nosi musztardowe spodnie jajkognioty za krótkie .

Tomix666 napisał/a:
To teraz czekamy na kolejną historię od tego idioty, co wszędzie się wypowiada, gdzie pojawi się jakieś zwierze. Jak mu to tam było...
Nie zastanawialiście się, że to może być jakaś forma dewiacji? Przykładowo zoofil, który próbuje odciągnąć od siebie podejrzenia, poprzez opisywanie metod znęcania się nad zwierzyną., jakoby miał jej nienawidzić Już nawet kit z tym. Chciałbym w realu zobaczyć tego chojraka. Byleby się nie okazało, że pinczer miniaturowy ma większą masę od niego :v
Sadolowe p🤬deczaki widze sa juz tak wytresowane że piecze ich dupa na sam widok szczeniaczków.
Widzicie ciężkie kretyny jak wyrobiłem u was odruch pwłowa. LOL.
@up ale gościu pyta o "tego idiotę" i zoofila, a ty się zgłaszasz.
No nie wiem, nie wiem...
No nie wiem, nie wiem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie