Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
konto usunięte 2014-03-09, 0:59 1
skorpion87 napisał/a:

Na reście???? NARESZCIE!!!

Minuta! Nawet niecała minuta od wstawki i jest komentarz!
Obejrzaleś chociaż obrazek DO KOŃCA przed napisaniem komenta?
Gratulacje, wygrałeś talon
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2014-03-09, 1:00 32
Mnq się nie popisał tym razem. Chyba najsłabszy komiks z serii
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 1:03 90
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 1:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaczor998 2014-03-09, 1:28 1
Jaczuro napisał/a:

Minuta! Nawet niecała minuta od wstawki i jest komentarz!
Obejrzaleś chociaż obrazek DO KOŃCA przed napisaniem komenta?
Gratulację, wygrałeś talon

Cwana bestia, łowca komentarzy Specjalnie pisze z błędem i czeka Nawet nie przejrzałem co tam wrzuciłeś, ale za "Na reście" piwko ;p
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2014-03-09, 1:39 6
wiesiors4, Czasem mi się zdarzy posłuchać, ale to raz na ruski rok. Słucham rocka.
Komiks zwyczajnie mniej mi się podoba niż inne z serii.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 2:04 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 2:27 31
Najlepsze jest to, że autor tych komiksów (MNQ) sam słucha metalu, czyta fantastykę i gra w eRPGegi Wystarczy zajrzeć na jego profil. Ostatnio wrzucił AC/DC czy Egypt. Gościu ma dystans do siebie i za to piwko (ja też bez spiny)
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 2:41 1
Obiektywnie patrząc to słaby komiks, widać robiony na siłę.
Zgłoś
michal2000 2014-03-09, 3:40 14
Zgłoś
Hellski 2014-03-09, 7:16
Mnie też się od jakiegoś czasu CS nie podoba. Strasznie to naciągane.
Zgłoś
~żułw 2014-03-09, 7:52
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2014-03-09, 8:04
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 9:08 6
Ale Nightwish tylko z Tarją...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem