podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKoleś, odp🤬l się z łaski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. Tłumaczyłem to na łamach tego forum wielokrotnie, że nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) żeby Ukrainę wspierać w tej wojnie z russkimi, jednak widzę, że za cienki jesteś między uszami żeby w ogóle to zrozumieć, pokazałeś to zresztą, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z łaski więc swojej, nie poruszaj tego tematu zwłaszcza, że jest on zupełnie inny niż to co napisałeś w tym, obecnym, temacie i do czego się odniosłem. Rozumiem że fakt, iż przyp🤬oliłeś się do mojego awatara oznacza że jesteś zbyt ubogi intelektualnie aby nawiązać jakąś merytoryczną dyskusję w temacie który sam zapoczątkowałeś swoim postem.
Fakt że nie potrafisz odróżnić flagi russkiej od Ukraińśkiej pominąłem, choć obrazuje on dość dobitnie twoje zdolności poznawcze i ogólnie intelekt.
Koleś, odp🤬l się z łaski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. Tłumaczyłem to na łamach tego forum wielokrotnie, że nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) żeby Ukrainę wspierać w tej wojnie z russkimi, jednak widzę, że za cienki jesteś między uszami żeby w ogóle to zrozumieć, pokazałeś to zresztą, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z łaski więc swojej, nie poruszaj tego tematu zwłaszcza, że jest on zupełnie inny niż to co napisałeś w tym, obecnym, temacie i do czego się odniosłem. Rozumiem że fakt, iż przyp🤬oliłeś się do mojego awatara oznacza że jesteś zbyt ubogi intelektualnie aby nawiązać jakąś merytoryczną dyskusję w temacie który sam zapoczątkowałeś swoim postem.
Fakt że nie potrafisz odróżnić flagi russkiej od Ukraińśkiej pominąłem, choć obrazuje on dość dobitnie twoje zdolności poznawcze i ogólnie intelekt.
podpis użytkownika
Quae nocent, docentKoleś, odp🤬l się z łaski swojej od mojego awatara ,skoro nie rozumiesz moich pobudek dlaczego awatar jest taki a nie inny. Tłumaczyłem to na łamach tego forum wielokrotnie, że nasz kraj ma w tym zajebisty interes (w zasadzie nie jeden) żeby Ukrainę wspierać w tej wojnie z russkimi, jednak widzę, że za cienki jesteś między uszami żeby w ogóle to zrozumieć, pokazałeś to zresztą, swoimi wypowiedziami, niejednokrotnie. Z łaski więc swojej, nie poruszaj tego tematu zwłaszcza, że jest on zupełnie inny niż to co napisałeś w tym, obecnym, temacie i do czego się odniosłem. Rozumiem że fakt, iż przyp🤬oliłeś się do mojego awatara oznacza że jesteś zbyt ubogi intelektualnie aby nawiązać jakąś merytoryczną dyskusję w temacie który sam zapoczątkowałeś swoim postem.
podatkami
Jebac lewaków na całym swiecie
Trump = normalność? ja p🤬lę, jak idiota może zagwarantować normalność?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Patrząc z boku to ja widzę, że oni mają znacznie łatwiejszy wybór; Trump = normalność, komuniści = nienormalność i dalszy upadek.
Tylko lewarskie k🤬y robią mu złą prasę. Jest trochę ekstrawagancki, ale stać go.
ale się tu ruskich trolli nazlatywało, boicie się o wybory misiaczki...
c🤬j wam w dupę ruskie trolle i waszemu putinowi też
Spójrz na swój awatar, na którym flaga Polski jest skrzyżowana z ruską ścierą i zastanów się nad tym jeszcze raz
ostatnio mojemu sasiadowi ktos rzucil molotowem w jego dom z dumnie zapieta flaga ukrainska
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.A u mojego sąsiada wylądowali obcy, zgw🤬cili mu kury, krowy i psa. Odlecieli zostawiając na polu wypaloną podobiznę putlera.
A tak serio, czytam te twoje wypociny, patrzę na twojego avka, i dochodzę do wniosku że ty jesteś o kilka rzędów gorszy od tej grupy Ukraińców na którą się tak chętnie powołujecie, która to grupa tak wielbi banderowców, upa, oun itp itd. Masz w avku podobiznę człowieka odpowiedzialnego śmierć milionów naszych rodaków i późniejsze lata zapaści społecznoekonomicznej naszego kraju. Nie nazwę cię śmieciem, to byłby dla ciebie komplement.