Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
specodhec341 2013-11-11, 0:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-11, 0:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 0:16 2
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-11, 0:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 0:21 2
UBcjaPOLSKA, ale kapitanie, za co! Ja prawilnie razem z Wojciechem Cejrowskim na solidaruchów pisałem donosy, moją pierwszą lojalkę napisałem w wieku 8 lat, a zwrot "uprzejmie donoszę" to moje dzieło. Towarzyszu nie strzelajcie, tu sami swoi!
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-11, 0:30 1
A po Cejrowskim to Ty nawet papieru totaletowego z kanalizacji wyławiać nie możesz by się nawciągać. Twoje donsy?! Ty z nim pisałeś?! Chyba on na Ciebie ścierwo. Takie gnidy jak Ty w szóstce szły na przemiał tylko po to, żeby urabiać takich jak on, najczęściej bez efektu. Jak Ty się uchowałeś z tego odwszawiania?
Zgłoś
Jarrt 2013-11-11, 0:39 9
"Antifa walczy z nieistniejącym faszyzmem" powiedziało kilku Bonusów. Następnie wspólnie poszli na stadion by walczyć z nieistniejącym komunizmem.

darek10182 napisał/a:

(...)
A tak poza tym: wszyscy na Marsz Niepodległości jutro!

Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-11-11, 0:48 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 0:52 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 2:03 1
-na pohybel czarnym

-na pohybel, czarnym i czerwonym

-na pohybel wszystkim

- za to z tobą wypije
Zgłoś
turboszmata 2013-11-11, 3:49
UBcjaPOLSKA = Proszę o zablokowanie tego antifciotę...
To nie Polak... a zamęt szerzy....
Zgłoś
alexraider77 2013-11-11, 7:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 11:11
Ile razy te z🤬by będą nazywały to salutem rzymskim?
"Salut rzymski (wł. Saluto Romano) – salut, w którym wyprostowane prawe ramię jest wznoszone do przodu, prostopadle do ciała. Rzekomo wywodzi się on ze starożytnego Rzymu, co jest współczesnym mitem, gdyż gesty, jakimi pozdrawiali się żołnierze rzymscy, nie są znane"

A tu kłamliwe pisanie ONRowców o salucie, nawet źródło, na które się powołują nie istnieje.
onr.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=185:sa...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-11, 14:40
Zgłoś
Enerfaues 2013-11-11, 16:50
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem