📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

UBcjaPOLSKA, ale kapitanie, za co! Ja prawilnie razem z Wojciechem Cejrowskim na solidaruchów pisałem donosy, moją pierwszą lojalkę napisałem w wieku 8 lat, a zwrot "uprzejmie donoszę" to moje dzieło. Towarzyszu nie strzelajcie, tu sami swoi!

A po Cejrowskim to Ty nawet papieru totaletowego z kanalizacji wyławiać nie możesz by się nawciągać. Twoje donsy?! Ty z nim pisałeś?! Chyba on na Ciebie ścierwo. Takie gnidy jak Ty w szóstce szły na przemiał tylko po to, żeby urabiać takich jak on, najczęściej bez efektu. Jak Ty się uchowałeś z tego odwszawiania?
"Antifa walczy z nieistniejącym faszyzmem" powiedziało kilku Bonusów. Następnie wspólnie poszli na stadion by walczyć z nieistniejącym komunizmem.
darek10182 napisał/a:
(...)
A tak poza tym: wszyscy na Marsz Niepodległości jutro!

-na pohybel czarnym
-na pohybel, czarnym i czerwonym
-na pohybel wszystkim
- za to z tobą wypije
-na pohybel, czarnym i czerwonym
-na pohybel wszystkim
- za to z tobą wypije
UBcjaPOLSKA = Proszę o zablokowanie tego antifciotę...
To nie Polak... a zamęt szerzy....
To nie Polak... a zamęt szerzy....

Ile razy te z🤬by będą nazywały to salutem rzymskim?
"Salut rzymski (wł. Saluto Romano) – salut, w którym wyprostowane prawe ramię jest wznoszone do przodu, prostopadle do ciała. Rzekomo wywodzi się on ze starożytnego Rzymu, co jest współczesnym mitem, gdyż gesty, jakimi pozdrawiali się żołnierze rzymscy, nie są znane"
A tu kłamliwe pisanie ONRowców o salucie, nawet źródło, na które się powołują nie istnieje.
onr.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=185:sa...
"Salut rzymski (wł. Saluto Romano) – salut, w którym wyprostowane prawe ramię jest wznoszone do przodu, prostopadle do ciała. Rzekomo wywodzi się on ze starożytnego Rzymu, co jest współczesnym mitem, gdyż gesty, jakimi pozdrawiali się żołnierze rzymscy, nie są znane"
A tu kłamliwe pisanie ONRowców o salucie, nawet źródło, na które się powołują nie istnieje.
onr.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=185:sa...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie