_Yarko_ napisał/a:
Człowiek sk🤬iel
Jednym słowem: ukrainiec.
Ukrainiec ukraince ukraińcem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
byłem we lvowie kilka razy poszlismy z kumplem na piwo podeszło do nas kilku ukraińców [baszmaków] i kazali sobie piwo postawić jak nie to będą rezać dla świętego spokoju postawiliśmy im pięć piw
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
@up
No lata temu najlepsze imprezy kryptohomoseksualistów były w Bürgerbräukeller. Teraz we Lwowie gdzie bawi się elyta spod lubelskich wsi.
No lata temu najlepsze imprezy kryptohomoseksualistów były w Bürgerbräukeller. Teraz we Lwowie gdzie bawi się elyta spod lubelskich wsi.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
brylant1412 napisał/a:
byłem we lvowie kilka razy poszlismy z kumplem na piwo podeszło do nas kilku ukraińców [baszmaków] i kazali sobie piwo postawić jak nie to będą rezać dla świętego spokoju postawiliśmy im pięć piw
Może byliście wyzywająco ubrani.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
brylant1412 napisał/a:
byłem we lvowie
Czemu tak? Ni to po rusku, ni po polsku, ani też po ukraińsku
Plastykpl napisał/a:
Też nie lubię kotów ale żeby za to babie zaj***ć to troche przesada.
To chyba spaniel miniaturowy. W każdym razie jak na standardy ukraińskie to pełna kulturka, mogła skończyć gorzej.
patitati napisał/a:
Może byliście wyzywająco ubrani.
pracowałem przy odnowie cmentarza orląt lwowskich i byliśmy w ciuchach roboczych jak byś chciał wiedzieć
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.

Jebnac babie juz za sam głupi wyraz twarzy to nie grzech a święty spokój zanim się odezwie